28-03-2013, 17:35:03
A ja bym skasowal wszystkie dzwignie na respy i zrobil cene za 1 np 200-500ng a nie tak jak wczesniej ktos napisal ze ludzie kupia sobie dzwignie do domku i tyle widzieli nowego npc.
Co do kasy jaka gracze juz wydali to za kazda dzwignie kladl bym w domku 50ng i wsio
.
I nie pisac ze za duzo bo jak czytam czasem dobu jakie zamawiacie to te 200-500ng bedzie ok
I nie myslcie ze pisze to zeby tylko inni musieli zamawiac dzwignie bo sam mam chyba z 30 dzwigni w domkach ale po takiej kasacji ludzie znow by odwiedzali wyspy typu exp, etero itd a nie tylko wlasny domek wlasne temple i tyle ich na ots widac.
Co do kasy jaka gracze juz wydali to za kazda dzwignie kladl bym w domku 50ng i wsio
.I nie pisac ze za duzo bo jak czytam czasem dobu jakie zamawiacie to te 200-500ng bedzie ok
I nie myslcie ze pisze to zeby tylko inni musieli zamawiac dzwignie bo sam mam chyba z 30 dzwigni w domkach ale po takiej kasacji ludzie znow by odwiedzali wyspy typu exp, etero itd a nie tylko wlasny domek wlasne temple i tyle ich na ots widac.
Mazurski OTS Facebook