Forum Mazurski OTS
Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! (/showthread.php?tid=15642)

Strony: 1 2 3

Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Vinox - 22-03-2013

Witamy,

na wstępie chciałbym poinformować, że zawszę nie informowaliśmy o zmianach takich jak ta, lecz dzisiaj tutaj chcemy ostrzec i prosić o rozwagę zanim komuś przyjdzie do głowy wykorzystanie błędu serwera co zgodnie z regulaminem grozi ban, aż do 30 dni, a nawet skasowanie postaci.

Teraz do rzeczy.
W dniu dzisiejszym zrobiliśmy modyfikację do NPC: Sonia zgodnie z propozycją http://mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=13922 lecz nie dosłowne tak jak prosi autor tematu, a obecnie jest tylko na konkretnego NPC, aby sprawdzić czy wszystko działa jak należy.

Prosimy sprawdzać czy dobrze wypłaca pieniądze i jeżeli nie to pod tym tematem prosimy o informację o zaistniałej sytuacji + dokładny opis. Oczywiście pozytywne działanie też można pisać Smile

Informacja co do dobudówek - planowy termin -> weekend.
Informacja co do expowisk rook,main - planowy termin -> do 1 tygodnia.
Przepraszamy za opóźnienie.

Update 24.03.2013 - 22:30
- nowe miejsce do expienia na wyspie ExpGuard!
- nowy BOSS na wyspie desert z którego wypadają rar items.
- nowe expowisko na rooku.

Ekipa Mazurskiego!

RE: Sonia - modyfikacja. - eM PeG - 22-03-2013

Noo nareszcie jakis news Smile Czekamy z niecierpliwoscia na expowiska rook,main

RE: Sonia - modyfikacja. - Althenor - 22-03-2013

No w końcu zrobiliście to Wink

RE: Sonia - modyfikacja. - Rainer - 22-03-2013

Jednak chyba cos jest nie tak... Poszedlem sprzedac loota i pisalem hi tak 90 valwent legs/armor itd klapy ds gold ringi poniewaz nie chcialo mi sie liczyc. Jako ostatnie na hocie mialem gold ringi i wraz z nimi wcielo mi m ringa a jestem pewien w 100% ze nigdzie go nie wsadzilem a tym bardziej nie wywalilem przeszukalem wszystkie puste bp po locie moj mbp i cale dp i nigdzie go nie ma a jeszcze wchodzac na etero mialem bo zakladalem e ringa i znikna mi podczas sprzedawania... sprawdz to jakos bo jest deczko zmula...

RE: Sonia - modyfikacja. - Azbest - 22-03-2013

Fajnie że zostało takie coś wprowadzone. Mnie osobiście też denerwowało łączenie kasy

RE: Sonia - modyfikacja. - Axorio - 22-03-2013

(22-03-2013, 1:09:17)Rainer napisał(a): Jednak chyba cos jest nie tak... Poszedlem sprzedac loota i pisalem hi tak 90 valwent legs/armor itd klapy ds gold ringi poniewaz nie chcialo mi sie liczyc. Jako ostatnie na hocie mialem gold ringi i wraz z nimi wcielo mi m ringa a jestem pewien w 100% ze nigdzie go nie wsadzilem a tym bardziej nie wywalilem przeszukalem wszystkie puste bp po locie moj mbp i cale dp i nigdzie go nie ma a jeszcze wchodzac na etero mialem bo zakladalem e ringa i znikna mi podczas sprzedawania... sprawdz to jakos bo jest deczko zmula...

A nie lepiej wpisac np. "all valvent legs"? jak bede w domu, to sprawdze

RE: Sonia - modyfikacja. - Varion - 22-03-2013

no wreszcie cos potrzebnego co sie kazdemu przyda brawo ! !! !! Big Grin

RE: Sonia - modyfikacja. - Polkos - 22-03-2013

GJ. Dzis sprawdze .

RE: Sonia - modyfikacja. - Sasha - 22-03-2013

Wszystko działa jak należy, ale i tak dla mnie jest to zbędne, bo to nie problem sobie łączyć kasę, chyba, że ktoś jest leniem i mu się nie chce Tongue

Czekamy z niecierpliwością na respy rook oraz main. Chciałbym również ujrzeć jakiś nowy Quest na rooku Big Grin

RE: Sonia - modyfikacja. - Avlard - 22-03-2013

26-08-2012 11:00:43

Wow.. niedlugo zaczniecie wprowadzac propozycje sprzed 2 lat.

RE: Sonia - modyfikacja. - Popej - 22-03-2013

(22-03-2013, 9:39:14)Sasha napisał(a): Wszystko działa jak należy, ale i tak dla mnie jest to zbędne, bo to nie problem sobie łączyć kasę, chyba, że ktoś jest leniem i mu się nie chce Tongue

Czekamy z niecierpliwością na respy rook oraz main. Chciałbym również ujrzeć jakiś nowy Quest na rooku Big Grin

dla Ciebie to wszystko jest zbedne a dla nas nie....

@up
Baster nalegal na ta propozycje xD

@topic Big Grin
no super super Big Grin jeszcze tylko naucz sie grac w bilarda Big Grin

RE: Sonia - modyfikacja. - Polkos - 22-03-2013

Sasha, ty nie sellasz loota wiec nie wiesz jakie to meczace. Tak ogolem to ty jestes zbedny, a nie to.

RE: Sonia - modyfikacja. - Monsta - 22-03-2013

(22-03-2013, 1:09:17)Rainer napisał(a): Jednak chyba cos jest nie tak... Poszedlem sprzedac loota i pisalem hi tak 90 valwent legs/armor itd klapy ds gold ringi poniewaz nie chcialo mi sie liczyc. Jako ostatnie na hocie mialem gold ringi i wraz z nimi wcielo mi m ringa a jestem pewien w 100% ze nigdzie go nie wsadzilem a tym bardziej nie wywalilem przeszukalem wszystkie puste bp po locie moj mbp i cale dp i nigdzie go nie ma a jeszcze wchodzac na etero mialem bo zakladalem e ringa i znikna mi podczas sprzedawania... sprawdz to jakos bo jest deczko zmula...

Wczoraj ziomek znalazł M ringa, który leżał na depo Big Grin Możliwe, że twój.

Mniej więcej o 1 w nocy.

Co do tematu wszystko git.

RE: Sonia - modyfikacja. - Vinox - 22-03-2013

up, pewnie wywalił go na depo i zapomniał ;D

RE: Sonia - modyfikacja. - Ziemniok - 22-03-2013

Zajebiste, przydatne Big Grin wreszcie nie trzeba łączyć tracić czasu na to.

RE: Sonia - modyfikacja. - Danysus - 22-03-2013

Kapitalna sprawa. Genialne ułatwienie. Ważne, że działa. ^^

RE: Sonia - modyfikacja. - Positiv - 22-03-2013

(22-03-2013, 16:29:44)Danysus napisał(a): Kapitalna sprawa. Genialne ułatwienie. Ważne, że działa. ^^

x2

RE: Sonia - modyfikacja. - Bodecki - 22-03-2013

Przyda się mi napewno Big Grin

RE: Sonia - modyfikacja. - 0987654321 - 22-03-2013

(22-03-2013, 0:49:17)Vinox napisał(a): tak jak prosi autor postu

Nie autor postu tylko autor tematu tępaku jebany

RE: Sonia - modyfikacja. - Adervo - 22-03-2013

No wreszcie Smile no to czekam na te expowiska rook jak również mógł bys poprawić borsuków resp jak np alex menów że wchodzisz wyżej i masz po 4/5 które wyskakują Wink

@Palldino No ale bez przesady jak tam mam do 15 k siedziec to przynajmniej respa niech powiekszą bo się tak szybko nie zrespią :p