Witam, mam przyjemność ogłosić, że na naszym serwerze rusza pierwszy raz wielki konkurs, misje ONLINE. Do wygrania będą cenne nagrody i mamy nadzieje, że wielu z was weźmie udział w tym że konkursie.
Piątkowe konkursy, misje zostaną przeprowadzone po godzinie 20+
Zasady Konkursu:
1.Będą to zadania, do wykonania na serwerze, kto 1 wykona to zadanie otrzymuje PKT, niektóre zadania są prostsze, niektóre trudniejsze, więc PKT są różne w rozdziale 1-7.
2.Pierwsze zadanie pojawi się w specjalnym dziale na forum, gdy ktoś wykona to zadanie otrzyma dana ilość PKT, a na serwerze pojawi się informacja, że w przedziale 2-3 minut, na forum pojawi się kolejne zadanie.
3.Jest przygotowane dość sporo, zadań oraz pytań (na pytania odpowiadamy w grze, na kanale Report Rule Violation tzw. RRV)
4.Zadania będą zarówna na wyspie Rook jak i Main, a nagrody będą możliwe do uzyskania na rook oraz main.
NAGRODY:
Main
I Miejsce: 100h Pacc, Emerald Bangle, 10 Nugget Coin, Black Shield
II Miejsce: 60h Pacc, Magic Backpack, 6 Nugget Coin, Magiczny Mis
III Miejsce: 30h Pacc, Magic Valvent Helmet, Valvent Armor, Valvent Legs,Do wyboru Death Sword/ Magic Bolt/ Mistic Wand, 3 Nugget Coin
Rookgard
I Miejsce: 100h Pacc, Rook Bolt, 2 Nugget Coin, Mystic Turban
II Miejsce: 60h Pacc, Eagle Shield, 1 Nugget Coin, Pandemonium Armor
III Miejsce: 30h Pacc, Rook Boots, Bast Skirt, Blue Robe
Nagrodzone będą tylko 3 osoby, więc w zależności od postaci która uzyska najwięcej PKT Nagrodę będzie można wybrać na Rook bądź na Main.
Termin Konkursu odbędzie się w:
- środa od 19 do 20,
- czwartek od 19 do 20,
- piątek od 19 do 20.
UWAGA! Jak napisałem wyżej zadań oraz pytań jest sporo, jeżeli zdarzyło by się tak że w piątek zostaną pytania niewykorzystane konkurs będzie trwał do momentu, aż wykorzystamy wszystkie pytania.
Pytania, misje, zadania przygotował: Novi.
Wykonywać konkurs będę Ja i twórca EVENTU.
Ekipa Mazurskiego OTS
Piątkowe konkursy, misje zostaną przeprowadzone po godzinie 20+
Zasady Konkursu:
1.Będą to zadania, do wykonania na serwerze, kto 1 wykona to zadanie otrzymuje PKT, niektóre zadania są prostsze, niektóre trudniejsze, więc PKT są różne w rozdziale 1-7.
2.Pierwsze zadanie pojawi się w specjalnym dziale na forum, gdy ktoś wykona to zadanie otrzyma dana ilość PKT, a na serwerze pojawi się informacja, że w przedziale 2-3 minut, na forum pojawi się kolejne zadanie.
3.Jest przygotowane dość sporo, zadań oraz pytań (na pytania odpowiadamy w grze, na kanale Report Rule Violation tzw. RRV)
4.Zadania będą zarówna na wyspie Rook jak i Main, a nagrody będą możliwe do uzyskania na rook oraz main.
NAGRODY:
Main
I Miejsce: 100h Pacc, Emerald Bangle, 10 Nugget Coin, Black Shield
II Miejsce: 60h Pacc, Magic Backpack, 6 Nugget Coin, Magiczny Mis
III Miejsce: 30h Pacc, Magic Valvent Helmet, Valvent Armor, Valvent Legs,Do wyboru Death Sword/ Magic Bolt/ Mistic Wand, 3 Nugget Coin
Rookgard
I Miejsce: 100h Pacc, Rook Bolt, 2 Nugget Coin, Mystic Turban
II Miejsce: 60h Pacc, Eagle Shield, 1 Nugget Coin, Pandemonium Armor
III Miejsce: 30h Pacc, Rook Boots, Bast Skirt, Blue Robe
Nagrodzone będą tylko 3 osoby, więc w zależności od postaci która uzyska najwięcej PKT Nagrodę będzie można wybrać na Rook bądź na Main.
Termin Konkursu odbędzie się w:
- środa od 19 do 20,
- czwartek od 19 do 20,
- piątek od 19 do 20.
UWAGA! Jak napisałem wyżej zadań oraz pytań jest sporo, jeżeli zdarzyło by się tak że w piątek zostaną pytania niewykorzystane konkurs będzie trwał do momentu, aż wykorzystamy wszystkie pytania.
Pytania, misje, zadania przygotował: Novi.
Wykonywać konkurs będę Ja i twórca EVENTU.
Ekipa Mazurskiego OTS
Mazurski OTS Facebook