![]() |
|
Event, Konkursy, Zadania. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Event, Konkursy, Zadania. (/showthread.php?tid=11862) Strony:
1
2
|
Event, Konkursy, Zadania. - Vinox - 02-10-2011 Witam, mam przyjemność ogłosić, że na naszym serwerze rusza pierwszy raz wielki konkurs, misje ONLINE. Do wygrania będą cenne nagrody i mamy nadzieje, że wielu z was weźmie udział w tym że konkursie. Piątkowe konkursy, misje zostaną przeprowadzone po godzinie 20+ Zasady Konkursu: 1.Będą to zadania, do wykonania na serwerze, kto 1 wykona to zadanie otrzymuje PKT, niektóre zadania są prostsze, niektóre trudniejsze, więc PKT są różne w rozdziale 1-7. 2.Pierwsze zadanie pojawi się w specjalnym dziale na forum, gdy ktoś wykona to zadanie otrzyma dana ilość PKT, a na serwerze pojawi się informacja, że w przedziale 2-3 minut, na forum pojawi się kolejne zadanie. 3.Jest przygotowane dość sporo, zadań oraz pytań (na pytania odpowiadamy w grze, na kanale Report Rule Violation tzw. RRV) 4.Zadania będą zarówna na wyspie Rook jak i Main, a nagrody będą możliwe do uzyskania na rook oraz main. NAGRODY: Main I Miejsce: 100h Pacc, Emerald Bangle, 10 Nugget Coin, Black Shield II Miejsce: 60h Pacc, Magic Backpack, 6 Nugget Coin, Magiczny Mis III Miejsce: 30h Pacc, Magic Valvent Helmet, Valvent Armor, Valvent Legs,Do wyboru Death Sword/ Magic Bolt/ Mistic Wand, 3 Nugget Coin Rookgard I Miejsce: 100h Pacc, Rook Bolt, 2 Nugget Coin, Mystic Turban II Miejsce: 60h Pacc, Eagle Shield, 1 Nugget Coin, Pandemonium Armor III Miejsce: 30h Pacc, Rook Boots, Bast Skirt, Blue Robe Nagrodzone będą tylko 3 osoby, więc w zależności od postaci która uzyska najwięcej PKT Nagrodę będzie można wybrać na Rook bądź na Main. Termin Konkursu odbędzie się w: - środa od 19 do 20, - czwartek od 19 do 20, - piątek od 19 do 20. UWAGA! Jak napisałem wyżej zadań oraz pytań jest sporo, jeżeli zdarzyło by się tak że w piątek zostaną pytania niewykorzystane konkurs będzie trwał do momentu, aż wykorzystamy wszystkie pytania. Pytania, misje, zadania przygotował: Novi. Wykonywać konkurs będę Ja i twórca EVENTU. Ekipa Mazurskiego OTS RE: Event, Konkursy, Zadania. - Krzywousty - 02-10-2011 No ciekawe fajnie, że jakiś wiekszy konkurs będzie. RE: Event, Konkursy, Zadania. - Palleq - 02-10-2011 Nononono, mam nadzieje że coś wygram ^^ Szykuje sie świetna zabawa RE: Event, Konkursy, Zadania. - Danysus - 02-10-2011 Badzo fajnie. Wielu osobą pewnie właśnie takiego konkursu było trzeba
RE: Event, Konkursy, Zadania. - Masteros - 02-10-2011 No No Vinox i Anabeth w końcu coś ciekawego ![]() -------------------Masteros------------------ RE: Event, Konkursy, Zadania. - Novi - 02-10-2011 No mam nadzieje ze wyjdzie super, staralem sie dla wszystkich graczy, i kazdy bedzie mial szanse ![]() Powodzenia wszystkim @ Varial No wiesz, sa takie nagrody, ze pytania/zadania , proste byc nie moga Ale spokojnie do rozwiazania (sporo na myslenie)
RE: Event, Konkursy, Zadania. - Varial - 02-10-2011 Pewnie Novi dał takie zadania/pytania, że nic nie zgadne ;D Pomysł fajny oczywiście. RE: Event, Konkursy, Zadania. - Smierc - 02-10-2011 ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((Lepiej OTS 8.6+ zrób a nie.. RE: Event, Konkursy, Zadania. - Novi - 02-10-2011 (02-10-2011, 20:25:02)Smierc napisał(a): Myslisz kubus ze to tak cyk i juz? All zrobione? Chyba trzeba popracowac troszke Ale pomysl ogolnie dobry, a wszyscy powinni sie cieszyc ze jeszcze cos sie dzieje na serwerze
RE: Event, Konkursy, Zadania. - ElderSio - 03-10-2011 pomysł dobry a co anabeth dalej gra ? RE: Event, Konkursy, Zadania. - Prosto - 03-10-2011 Nareszcie jakiś większy konkurs Brawo!
RE: Event, Konkursy, Zadania. - Akrynoo - 03-10-2011 http://mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=11695 Dla Noviego. Niech będzie może w końcu zacznę grać xd RE: Event, Konkursy, Zadania. - Maniaczek - 03-10-2011 Dzizas czemu w środę,czwrte,piątek!!!! Nie ma mnie wtedy. RE: Event, Konkursy, Zadania. - Azbest - 03-10-2011 Ahahahahah rów pytania wymyślał ahahah.No spoko ;p P.S Pierdol Szkole Zostań rowem RE: Event, Konkursy, Zadania. - Freddy - 03-10-2011 Ciekawie ciekawie sie zapowiada ;d wezme udzial i mysle optymistycznie ze sie uda cos wygrac ;d RE: Event, Konkursy, Zadania. - Daniowy - 05-10-2011 Powiedzmy, że zapowiada się ciekawie, lecz zobaczymy co będzie dalej, zajmij się update najlepiej.
RE: Event, Konkursy, Zadania. - Novi - 05-10-2011 (05-10-2011, 10:13:42)Daniowy napisał(a): Powiedzmy, że zapowiada się ciekawie, lecz zobaczymy co będzie dalej, zajmij się update najlepiej. Jakim update? Czy wiesz cos wiecej niz ja i Vinox? RE: Event, Konkursy, Zadania. - Daniowy - 05-10-2011 (05-10-2011, 14:18:21)Novi napisał(a):(05-10-2011, 10:13:42)Daniowy napisał(a): Powiedzmy, że zapowiada się ciekawie, lecz zobaczymy co będzie dalej, zajmij się update najlepiej. Tak, wiem. RE: Event, Konkursy, Zadania. - Vinox - 05-10-2011 no to słuchamy? RE: Event, Konkursy, Zadania. - Palleq - 05-10-2011 dorobienie dobudówek o co prosze od tygodnia ( i sie chyba nie doprosze, jak stracicie gracza nie moja sprawa), walnąć ankiete czy robić upa mazurka do 8.6 (pewnie będzie 90% głosów na tak, więc zrobicie to ;d), jakiś quest na 'moc lootania' by sie przydał, hm.... powiększyć expowiska? np belho, nie wiem.... cokolwiek ![]() ale konkurs też jest dobry, wcale nie mówie że to co UP wypisałem jest ważniejsze/lepsze..... |