No wszystko pięknie widzę, że coś się dzieje i nawet stara ekipa wraca
będzie wreszcie z kim pograć
co do serwa trafiony pomysł bo nie oszukujmy się na tym teraz mazurku nic się nie działo zobaczymy ile osób będzie teraz na oldzie i jak to będzie wyglądało ale sugestie : 1. ogarowa ekipa a nie Vinox sam bo nikt w ekipie nie jest
2. najlepiej powiększ respy żeby były ogarnięte a będzie ekstra
a i jeszcze najlepiej jak będzie s set mision bolt klapy i to jest najlepsze eq i w drogę
No to i ja zacznę może tam grać
a właśnie a jak mi się nie podoba nick na którym mam już paca na serwie 1 i na drugim mam na tym samym nicku a chce paca przesłać na inną postać to będzie komenda ? i co z R-c czy e-mailami ?
będzie wreszcie z kim pograć
co do serwa trafiony pomysł bo nie oszukujmy się na tym teraz mazurku nic się nie działo zobaczymy ile osób będzie teraz na oldzie i jak to będzie wyglądało ale sugestie : 1. ogarowa ekipa a nie Vinox sam bo nikt w ekipie nie jest 2. najlepiej powiększ respy żeby były ogarnięte a będzie ekstra
a i jeszcze najlepiej jak będzie s set mision bolt klapy i to jest najlepsze eq i w drogę
No to i ja zacznę może tam grać

a właśnie a jak mi się nie podoba nick na którym mam już paca na serwie 1 i na drugim mam na tym samym nicku a chce paca przesłać na inną postać to będzie komenda ? i co z R-c czy e-mailami ?
Mazurski OTS Facebook