09-01-2015, 17:04:07
hahaha no patrzę ostro się dzieje.
) ale sądzę, że mazurek traci na wartości. :>> dlaczego? o to powody:
- ludzie po pierwszym resie byli wkurwieni za usunięcie kont których się dorobili za złotówki bądź potem czoła.
- było troszeczkę lepiej po tym pierwszym resie tylko było trzeba usunąć wszystkie arenki a nie zostawić.
- najgorsze co się zdarzyło na tym servie to jest pozwolenie boterowania! wiem sam boterowałem bo kto mi wtedy mógł zabronić?
- a no i ten pojebany przelicznik expu z tego co słyszałem 200k w 10h ludzie bili.... żenada
- ale ludzie grali... teraz to nie ma na co liczyć ludzie przechodzą na apo lub inne servery. Może i się mylę ale server upada.
Pozdrawiam Ekipe Servera
) ale sądzę, że mazurek traci na wartości. :>> dlaczego? o to powody: - ludzie po pierwszym resie byli wkurwieni za usunięcie kont których się dorobili za złotówki bądź potem czoła.
- było troszeczkę lepiej po tym pierwszym resie tylko było trzeba usunąć wszystkie arenki a nie zostawić.
- najgorsze co się zdarzyło na tym servie to jest pozwolenie boterowania! wiem sam boterowałem bo kto mi wtedy mógł zabronić?
- a no i ten pojebany przelicznik expu z tego co słyszałem 200k w 10h ludzie bili.... żenada
- ale ludzie grali... teraz to nie ma na co liczyć ludzie przechodzą na apo lub inne servery. Może i się mylę ale server upada.
Pozdrawiam Ekipe Servera
Wszyscy tworzymy Legendę
Dj Antoine [820 k]
Dj Antoine [820 k]
Mazurski OTS Facebook