Ciebie to naprawde powinni wykastrowac intelektualny niedorozwoju, to ze masz cos nei tak z banka to juz nie moja wina. To samo sie tyczy tych twoich miernych opinii na temat mojego grania czy tez nie grania na otsach/tibii czy tez innych grach. Nie znasz ludzi, oceniasz ich przez internet.. pogratulowac tobie, twojej matce, jak i ojcu. Kultury cie widac nie nauczyli i to byl ich wielki blad, a rozumu nie masz za grosz
Piszac kolejna odpowiedz na moj komentarz tylko sie pograzysz w swej niedoli i potwierdzisz jaka miernota jestes 
I tak na marginesie jak juz bede gral w tibie na otsach czy tez na rl to jest to moja indywidualna sprawa i kazdy kto mnie "zna" z "tsa" badz z "rl" wie, ze nie bede expil reczenie
Pozdrawiam, "HEJT MI"
@edit.
Super ts moze byc odpalony caly czas
Wchodziles kiedys na tsa i pytales sie czy jestem ? bo nie sadze, ze siedze przy kompie wiecej niz 2-3h
a czytanie ze zrozumieniem mam opanowane, ale widocznie ty nie bardzo ;C I te twoje fakty sa powyciagane z dupy. Widac, ze miales przykrosci z tubylcami afryki jak takie ogromy poezji z niej wyciagasz
Piszac kolejna odpowiedz na moj komentarz tylko sie pograzysz w swej niedoli i potwierdzisz jaka miernota jestes 
I tak na marginesie jak juz bede gral w tibie na otsach czy tez na rl to jest to moja indywidualna sprawa i kazdy kto mnie "zna" z "tsa" badz z "rl" wie, ze nie bede expil reczenie

Pozdrawiam, "HEJT MI"
@edit.
Super ts moze byc odpalony caly czas
Wchodziles kiedys na tsa i pytales sie czy jestem ? bo nie sadze, ze siedze przy kompie wiecej niz 2-3h
a czytanie ze zrozumieniem mam opanowane, ale widocznie ty nie bardzo ;C I te twoje fakty sa powyciagane z dupy. Widac, ze miales przykrosci z tubylcami afryki jak takie ogromy poezji z niej wyciagasz
Mazurski OTS Facebook

![[Obrazek: cooltext17.png]](http://images.stimax.pl/i7/cooltext17.png)