11-09-2014, 0:16:20
Ja pieredole 15 letnie gimby placzace o 10zl, i kilka pixelowych itemek...
To jest śmieszne dzieciaki o co wy płaczecie, przykładowo na Ukrainie gina ludzie, a Tobie pajacu (jeden czy drugi) Vinox skasowal wszystkie itemy... PORAŻKA.
Co do samego resa, byłem za tym od jakiegoś roku.
Jestem ciekawy jak ludzie poradzą sobię bez EQ/Kasy...
Ja bym zmienil kilka rzeczy: Mianowicie...
nikomu nie dawać domu z arenka... 1 wezmie i wyboci 50k lvl wiekszy niz bedzie mial 2 co bedzie na respie razem z 10 osobami się meczyl.
Po 2: Zakazac botow.
Po 3: Kazda postac na start Minimym 10-20h pacca... Wiadomo raczej jak ludzie tu grali to pacca mieli, a to czy kupili go za NG czy ZL to mniejsza... ale Ja wiem ?
Vinox powinienes przynajmniej DO KOŃCA WEEKENDU, ŻE KAZDA ZALOZONA POSTAC BEDZIE MIALA NP 20H.
USUNAC WSZYSTKIE ARENKI
I POWODZENIA ZYCZE
p.s Sam jednakze nie skusze się na gre
POWODZENIA GUPOLKI
To jest śmieszne dzieciaki o co wy płaczecie, przykładowo na Ukrainie gina ludzie, a Tobie pajacu (jeden czy drugi) Vinox skasowal wszystkie itemy... PORAŻKA.
Co do samego resa, byłem za tym od jakiegoś roku.
Jestem ciekawy jak ludzie poradzą sobię bez EQ/Kasy...
Ja bym zmienil kilka rzeczy: Mianowicie...
nikomu nie dawać domu z arenka... 1 wezmie i wyboci 50k lvl wiekszy niz bedzie mial 2 co bedzie na respie razem z 10 osobami się meczyl.
Po 2: Zakazac botow.
Po 3: Kazda postac na start Minimym 10-20h pacca... Wiadomo raczej jak ludzie tu grali to pacca mieli, a to czy kupili go za NG czy ZL to mniejsza... ale Ja wiem ?
Vinox powinienes przynajmniej DO KOŃCA WEEKENDU, ŻE KAZDA ZALOZONA POSTAC BEDZIE MIALA NP 20H.
USUNAC WSZYSTKIE ARENKI

I POWODZENIA ZYCZE

p.s Sam jednakze nie skusze się na gre

POWODZENIA GUPOLKI
Mazurski OTS Facebook