![]() |
|
Nowy początek part II. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Nowy początek part II. (/showthread.php?tid=17936) |
Nowy początek part II. - Vinox - 10-09-2014 Witamy ponownie, zgodnie z sondą skasowałem wszystkie konta oraz postacie. Od teraz można założyć już konto. Co zostanie zmienione: - zostanie zmieniony atak potworów jak i hp takich jak np. azerus, onibial itp, - dodany nowy resp wardów, - zmienione niektóre miejsca na mapie np. Temple. - poprawione hp Uh'a u knight, - dodane 2 nowe respy romków, - startowe eq w temple zostało zmienione, - poprawiony zostanie też golden ring. @13 wrzesnia godzina 13:00 - dodany resp Wardow - zmieniony czas respienia sie potworow na niektorych respach - zmieniony atak oraz hp potworów takich jak onibal, azerus, virge - zmienione moby na quescie valvent set - zmieniona bramka na weapon od 19k teraz bedzie 10k - zmniejszony został również exp - poprawiony czar exura uh u knighta - zmienione eq poczatkowe w temple - poprawiony golden ring - błędy mapy zostały poprawione - wygląd niektórych miejsc na mapie został zmieniony - zostało dodane 10 sekundowe opóznienie na paralyze rune. @edit! piszecie, ze kupiliście pacc i go stracicie, z ostatnich 30 dni będzie można go odzyskać pod warunkiem podania kodu sms! Listę zmian do soboty będę w tym temacie aktualizować. Przewidujemy na starcie konkursy na PACC oraz 3 domki z dobudówką (jedyne na serwerze). Resztę dobudówek zostanie skasowane, bądź same arenki w nich. Dodatkowo jak to na nowych serwerach(bądź po resie, będzie też konkurs na największy lvl uzyskany w ciągu 24h, 48h, 72h i tygodniowy. Zapraszamy do gry, zapowiada się ciekawie
RE: Nowy początek part II. - rami90 - 10-09-2014 Mysle ze wszystko fajnie, tylko przydal by sie na start tez jakis pacc ( 3h np.) czy cos, po za tym wszystko mi pasuje, w koncu res ![]() @edit Zapomnialem spytac, czy exp został taki sam? RE: Nowy początek part II. - Mateuszsen - 10-09-2014 A co z EQ? Nic o tym nie napisałeś. Zostanie usunięte? Większość ludzi tak chce, a niektóre cebulaki dalej się spinają, że chcą by owe eq im zostało. Mógłbyś to rozstrzygnąć? Ogólnie to wszystko idzie w lepszą stronę. PS A co z expem? Miejmy nadzieje, że zostanie zmniejszony. #edit Proponuję także usunąć także kupowanie postaci ze strony. WAFEL: wszystkie postacie zostały skasowane, więc możecie robic na nowo, przecież jest napisane exp zostaje taki sam jak był.RE: Nowy początek part II. - RevolutioN - 10-09-2014 Szkoda, że wszystko od nowa trzeba zaczynać, ale mam nadzieję, iż to poprawi sytuację na serwerze i pojawi się znacznie więcej osób. RE: Nowy początek part II. - kamil10451 - 10-09-2014 Przynajmniej zmniejsz cenne na pacca narazie a nie 11zl i luj poszło się jebać jak 2dni przed resem a nie wiedziałem o tym straciłem 350h pacca to fajnie tak,i powinieneś oddać jakieś EQ w części przynajmniej RE: Nowy początek part II. - eM PeGo - 10-09-2014 No i bardzo dobrze Gra zacznie się na nowo ;D A tobie Vinox sporo hajsu na poczatku za pacca wpadnie ;D
RE: Nowy początek part II. - Kopekxd - 10-09-2014 A tylko co przed resem pacca kupiłem pff. Może byś tak ceny zmniejszył na pacc i tak dużo osób go kupi... RE: Nowy początek part II. - Matt - 10-09-2014 duzo osob kupi? jak tu pewnie nawet 50 osob nie wbije
RE: Nowy początek part II. - kamil10451 - 10-09-2014 (10-09-2014, 16:23:33)Matt napisał(a): duzo osob kupi? jak tu pewnie nawet 50 osob nie wbije Racja jeśli usunął postacie z paccem w chuk i eq wartym też dużo to wątpię że będzie więcej osób np Taka Roska warta (30-50zł) a ktoś miał pare to w plecy ma to wszystko więc wątpię a jeśli Vinox chce zarobić jakoś to niech do mnie napisze to mu coś wytłumaczę. RE: Nowy początek part II. - Ulthar - 10-09-2014 Ludzie, była sonda na forum. Chcieliscie restartu postaci wiec go macie, SKĄD TERAZ TEN PLACZ (k***a JEGO MAC) robimy po swojemu, źle, robimy jak chcecie, źle WIĘC CZEGO WY OD NAS OCZEKUJECIE? RE: Nowy początek part II. - eM PeGo - 10-09-2014 Przeciez wiadome było że będzie płacz Jest dobrze. Ulciu nie denerwuj się bo Ci żyłka pęknie ;D
RE: Nowy początek part II. - Danpro - 10-09-2014 Spoko reset lvl jeszcze rozumiem ale kasowania postaci już nie nie po to sie tyle czasu zbierało kase na itemy żeby to wszystko polazło . zauważ to że o resecie najwiecej gadają te osoby które maja to wszystko w dupie RE: Nowy początek part II. - Merix - 10-09-2014 @Danpro Płacz o gówno warte itemy, ja miałem 3x fulle main, 10kng i jakoś nic mi się nie stało, nie podoba się pomysł? ------> WONT RE: Nowy początek part II. - Danpro - 10-09-2014 a czy ja płacze ? po prostu wyrażam swoja opinie ... RE: Nowy początek part II. - Matt - 10-09-2014 (10-09-2014, 17:58:48)eM PeGo napisał(a): Przeciez wiadome było że będzie płacz bedzie to beka z was maniaczki jak bedziecie nakurwiac ostre pg, zeby sie wbic w topke na jakims upadlym serwie haha xd RE: Nowy początek part II. - BlackBurn - 10-09-2014 Ja mogę grać jak będę miał Eq to co miałem na sobie, Pacc i tego Mirka co miałem w domku i będzię Malina
RE: Nowy początek part II. - Angon Kion - 10-09-2014 Ja też mogę grać jak eq swoje będę miał co miałem i tyle godzin pacca na które wydalem kase tak to sie zegnamy ; ) RE: Nowy początek part II. - paweu25 - 10-09-2014 ja chce bynajmniej swojego pacca...ponad 500h http://mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=17937 RE: Nowy początek part II. - Klaskacz - 10-09-2014 Ej a eq i ng z postaci mialo nie byc usuwane.. RE: Nowy początek part II. - Danpro - 10-09-2014 to juz by bylo super jak byście w ramach rekompensaty po 10h pacc dali na początek
|