Kolejne propozycje:
MYŚLE, ŻE TYLE PROPOZYCJI NARAZIE STARCZY JAK MI SIĘ COŚ PRZYPOMNI TO NAPISZE!
- Gdy nie mamy capa postać nasza chodzi wolniej by to utrudniło nam gre!

- dodanie komendy !spells dlatego, że nie każdemu czasami działa strona, a tak to sobie wpisze !spells.
- komenda !ekipa ułatwiła by nam gre, wtedy każdy by wiedział czy ktoś z ekipy jest online!
- Starlight nie potrzebny ? -> Do 100k gdy nas zabije potwor tracimy lvl, a od 200k + postać ? To nie lepiej kupić aola, po prostu jest tanśzy ?
- Dodanie BOX, który będzie do wygrania w loterii będą na niego 5 lub 10% szans na to, że ktoś go trafi. A z niego ciekawe rzeczy!
- Masz np przedmiot: Demon legs i obok niego byłoby napisane cena przedmiotu za ile sprzedasz u npc (jeżeli chcesz mam gotowy kod)
- Z tego co się orientuje nie ma komendy na sprzedaż punktów, więc moja propozycja żeby ona była!
- Możliwość kupienia Pacc'a za punkty!
- Wiele osób kupuje postacie na stronie i nie wie gdzie ta postać ma domek proponuje aby na stronie była lista domków i kto go ma!
- Nowy gracz chce porozglądać się po mapie ale ma mały poziom ? Proponuje dodać na stronie ,,MAPA". Tak jak jest na serwerze AP*. I wtedy każdy by widział całą mape i by sobię mógł po niej poruszać na stronie!
- Proponuje przywrócić areny do domku? -> Jeden warunek ! Areny będą drogie! Ale NP: Onibal od 50k to będzie mozna uzywać go np od 100k! NP: Black men od 160k będzie można od 320k, Efon od 300k będzie mozna od np: 420k!
MYŚLE, ŻE TYLE PROPOZYCJI NARAZIE STARCZY JAK MI SIĘ COŚ PRZYPOMNI TO NAPISZE!
Mazurski OTS Facebook