• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › OWION › Gry oraz Konsole
1 2 Dalej »

MineCraft prblem

Thread tools
MineCraft prblem
Offline ME.NT.OS
Zaawansowany
53 Liczba postów:

02-06-2013, 9:14:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2013, 9:15:47 przez ME.NT.OS.)
Mam prośbe . Zrobiłem sevrver MineCrafta na hostingu www.mineserv.eu działal puki nie wylaczylem. Nie wgralem pluginõw . Na koncie mi pisze że online a na panelu sterowania ze offline . A jak coś w consoli pisze to : costam java costam . Kto wie jak pomuc prosze niech pomorze.

A i sorry za ortografie ale mam dysortografie i dysleksje :-(

OTS JEST BOGIEM , RED SKULL NAŁOGIEM , NG PODSTAWĄ , BOT ZABAWĄ ( nie używam xD )
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline spiverbug
Banned
14 Liczba postów:

02-06-2013, 10:31:38
WYPIERDALAJ DO SZKOLY JEBANY ANALFABETO

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline ME.NT.OS
Zaawansowany
53 Liczba postów:

02-06-2013, 10:33:59
Ty tutaj takiego typu postow nie nabijaj...

OTS JEST BOGIEM , RED SKULL NAŁOGIEM , NG PODSTAWĄ , BOT ZABAWĄ ( nie używam xD )
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Chester
No life!
594 Liczba postów:

02-06-2013, 11:10:44
a ty nie wyjezdzaj o mc na forum tibijskim/ Dziekuje dobranoc

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline ME.NT.OS
Zaawansowany
53 Liczba postów:

02-06-2013, 12:40:12
Haha poto jest dzał ,, gry/pc " thank you na beznadziejjna odpowiedz :-)

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Sasha
Visca el Barça
1 234 Liczba postów:

02-06-2013, 13:36:22
Z takimi pytaniami to na Forum tej zjebanej gry, a nie na Forum tibii..

#t
Poczytaj Forum http://www.minecraftforum.net/, a pewnie się dowiesz.

[Obrazek: nhEyXC9.png]

Mazurski OTS - Prezentacja
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Bezczel
Banned
101 Liczba postów:

02-06-2013, 13:41:22
Wykurwiaj z tą grą z tego forum .

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline eM PeG
Banned
387 Liczba postów:

02-06-2013, 15:01:39
Powiem wam że tibia jest mniejwięcej odpowiednikiem mc, wiec o co wam chodzi to ja nie wiem.. i tu pixele i tam. I tu swordy,armory,legi i tam. Więc ock? Spinacie o niewiadomo o co a pewnie nikt z was nie grał w tą gre. Prosze was zamknijcie mordy i jak macie pisać posty z takim przekazem to wgl nie piszcie...

@Topic
Ogólnie to nie znam się na tym, ale możesz napisać na forum tego hostingu jaki jest problem.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Mateuszsen
Nabijacz postów
342 Liczba postów:

02-06-2013, 18:26:13
Nie pomogę, ale powiedz mi jedno synu. Jak można grać w takie kloce?

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline spiverbug
Banned
14 Liczba postów:

02-06-2013, 18:48:18
WYPIERDALAJ DZIECKO NAUCZYC SIE PISAC

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline ME.NT.OS
Zaawansowany
53 Liczba postów:

02-06-2013, 19:00:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2013, 19:50:18 przez ME.NT.OS.)
(02-06-2013, 15:01:39)eM PeG napisał(a): Powiem wam że tibia jest mniejwięcej odpowiednikiem mc, wiec o co wam chodzi to ja nie wiem.. i tu pixele i tam. I tu swordy,armory,legi i tam. Więc ock? Spinacie o niewiadomo o co a pewnie nikt z was nie grał w tą gre. Prosze was zamknijcie mordy i jak macie pisać posty z takim przekazem to wgl nie piszcie...

@Topic
Ogólnie to nie znam się na tym, ale możesz napisać na forum tego hostingu jaki jest problem.
Jedynie Δ mnie rozumie i nie wyzywa ,le po piersze ta zakładka jest o pisaniu o innych grach a nie o tibi .. i wezcie sie lqeczcie pomużcie anie wyzywacie. Piszecie ,, Wypierdaalaj' z tąd " ...... prosze aby nie było takich odpowiedzi.

(02-06-2013, 18:26:13)Mateuszsen napisał(a): Nie pomogę, ale powiedz mi jedno synu. Jak można grać w takie kloce?

Ludzie napisze wam 1 , nie pasi wam ze Vinox robi po 7 dniach dobu . Niepasi MineCrafta gdzie sam budujesz .. Zdecydujcie sie k**** w co chcecie grac anie boto takie boto sr***ie .... Po prostu oceniacie gry bo 1 os powiedziala ze to gõ****o to 100 nie grając w to tak samo powowie ....

(02-06-2013, 18:26:13)Mateuszsen napisał(a): Nie pomogę, ale powiedz mi jedno synu. Jak można grać w takie kloce?

Ludzie napisze wam 1 , nie pasi wam ze Vinox robi po 7 dniach dobu . Niepasi MineCrafta gdzie sam budujesz .. Zdecydujcie sie k**** w co chcecie grac anie boto takie boto sr***ie .... Po prostu oceniacie gry bo 1 os powiedziala ze to gõ****o to 100 nie grając w to tak samo powowie ....

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Palldino
Legenda
792 Liczba postów:

02-06-2013, 23:01:28
(02-06-2013, 19:00:10)ME.NT.OS napisał(a):
(02-06-2013, 15:01:39)eM PeG napisał(a): Powiem wam że tibia jest mniejwięcej odpowiednikiem mc, wiec o co wam chodzi to ja nie wiem.. i tu pixele i tam. I tu swordy,armory,legi i tam. Więc ock? Spinacie o niewiadomo o co a pewnie nikt z was nie grał w tą gre. Prosze was zamknijcie mordy i jak macie pisać posty z takim przekazem to wgl nie piszcie...

@Topic
Jedynie Δ mnie rozumie i nie wyzywa ,le po piersze ta zakładka jest o pisaniu o innych grach a nie o tibi .. i wezcie sie lqeczcie pomużcie anie wyzywacie. Piszecie ,, Wypierdaalaj' z tąd " ...... prosze aby nie było takich odpowiedzi.

PL?

Palldino: 1 - 835609 [Sprzedany]
[Obrazek: pmtx.gif]
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline ME.NT.OS
Zaawansowany
53 Liczba postów:

03-06-2013, 16:07:54
Ahh dobrze nie chce juz pomocy poniewaz udało mi sie naprawic przyczyne błędu ( zepsuty Silnik ) Server działa jest sprawny ( http://panel.mineserv.eu/index.php?r=status/13272.png )

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Forum Mazurski OTS
  •  Lite mode
© Mazurski OTS
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku
Send thread to a friend