Forum Mazurski OTS
MineCraft prblem - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Dział: Gry oraz Konsole (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=70)
+--- Wątek: MineCraft prblem (/showthread.php?tid=16082)

MineCraft prblem - ME.NT.OS - 02-06-2013

Mam prośbe . Zrobiłem sevrver MineCrafta na hostingu www.mineserv.eu działal puki nie wylaczylem. Nie wgralem pluginõw . Na koncie mi pisze że online a na panelu sterowania ze offline . A jak coś w consoli pisze to : costam java costam . Kto wie jak pomuc prosze niech pomorze.

A i sorry za ortografie ale mam dysortografie i dysleksje :-(

RE: MineCraft prblem - spiverbug - 02-06-2013

WYPIERDALAJ DO SZKOLY JEBANY ANALFABETO

RE: MineCraft prblem - ME.NT.OS - 02-06-2013

Ty tutaj takiego typu postow nie nabijaj...

RE: MineCraft prblem - Chester - 02-06-2013

a ty nie wyjezdzaj o mc na forum tibijskim/ Dziekuje dobranoc

Haha poto jest dzał ,, gry/pc " thank you na beznadziejjna odpowiedz :-)

RE: MineCraft prblem - Sasha - 02-06-2013

Z takimi pytaniami to na Forum tej zjebanej gry, a nie na Forum tibii..

#t
Poczytaj Forum http://www.minecraftforum.net/, a pewnie się dowiesz.

RE: MineCraft prblem - Bezczel - 02-06-2013

Wykurwiaj z tą grą z tego forum .

RE: MineCraft prblem - eM PeG - 02-06-2013

Powiem wam że tibia jest mniejwięcej odpowiednikiem mc, wiec o co wam chodzi to ja nie wiem.. i tu pixele i tam. I tu swordy,armory,legi i tam. Więc ock? Spinacie o niewiadomo o co a pewnie nikt z was nie grał w tą gre. Prosze was zamknijcie mordy i jak macie pisać posty z takim przekazem to wgl nie piszcie...

@Topic
Ogólnie to nie znam się na tym, ale możesz napisać na forum tego hostingu jaki jest problem.

RE: MineCraft prblem - Mateuszsen - 02-06-2013

Nie pomogę, ale powiedz mi jedno synu. Jak można grać w takie kloce?

RE: MineCraft prblem - spiverbug - 02-06-2013

WYPIERDALAJ DZIECKO NAUCZYC SIE PISAC

(02-06-2013, 15:01:39)eM PeG napisał(a): Powiem wam że tibia jest mniejwięcej odpowiednikiem mc, wiec o co wam chodzi to ja nie wiem.. i tu pixele i tam. I tu swordy,armory,legi i tam. Więc ock? Spinacie o niewiadomo o co a pewnie nikt z was nie grał w tą gre. Prosze was zamknijcie mordy i jak macie pisać posty z takim przekazem to wgl nie piszcie...

@Topic
Ogólnie to nie znam się na tym, ale możesz napisać na forum tego hostingu jaki jest problem.
Jedynie Δ mnie rozumie i nie wyzywa ,le po piersze ta zakładka jest o pisaniu o innych grach a nie o tibi .. i wezcie sie lqeczcie pomużcie anie wyzywacie. Piszecie ,, Wypierdaalaj' z tąd " ...... prosze aby nie było takich odpowiedzi.

(02-06-2013, 18:26:13)Mateuszsen napisał(a): Nie pomogę, ale powiedz mi jedno synu. Jak można grać w takie kloce?

Ludzie napisze wam 1 , nie pasi wam ze Vinox robi po 7 dniach dobu . Niepasi MineCrafta gdzie sam budujesz .. Zdecydujcie sie k**** w co chcecie grac anie boto takie boto sr***ie .... Po prostu oceniacie gry bo 1 os powiedziala ze to gõ****o to 100 nie grając w to tak samo powowie ....

(02-06-2013, 18:26:13)Mateuszsen napisał(a): Nie pomogę, ale powiedz mi jedno synu. Jak można grać w takie kloce?

Ludzie napisze wam 1 , nie pasi wam ze Vinox robi po 7 dniach dobu . Niepasi MineCrafta gdzie sam budujesz .. Zdecydujcie sie k**** w co chcecie grac anie boto takie boto sr***ie .... Po prostu oceniacie gry bo 1 os powiedziala ze to gõ****o to 100 nie grając w to tak samo powowie ....

RE: MineCraft prblem - Palldino - 02-06-2013

(02-06-2013, 19:00:10)ME.NT.OS napisał(a):
(02-06-2013, 15:01:39)eM PeG napisał(a): Powiem wam że tibia jest mniejwięcej odpowiednikiem mc, wiec o co wam chodzi to ja nie wiem.. i tu pixele i tam. I tu swordy,armory,legi i tam. Więc ock? Spinacie o niewiadomo o co a pewnie nikt z was nie grał w tą gre. Prosze was zamknijcie mordy i jak macie pisać posty z takim przekazem to wgl nie piszcie...

@Topic
Jedynie Δ mnie rozumie i nie wyzywa ,le po piersze ta zakładka jest o pisaniu o innych grach a nie o tibi .. i wezcie sie lqeczcie pomużcie anie wyzywacie. Piszecie ,, Wypierdaalaj' z tąd " ...... prosze aby nie było takich odpowiedzi.

PL?

RE: MineCraft prblem - ME.NT.OS - 03-06-2013

Ahh dobrze nie chce juz pomocy poniewaz udało mi sie naprawic przyczyne błędu ( zepsuty Silnik ) Server działa jest sprawny ( http://panel.mineserv.eu/index.php?r=status/13272.png )