• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Działy ogolne › Propozycje
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 ... 26 Dalej »

Spadek lvl od playera

Thread tools
Spadek lvl od playera
Offline Haw
Expert
259 Liczba postów:

14-07-2021, 19:46:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2021, 19:48:45 przez Haw.)
Dzień dobry, chciałbym odnieść się do postu z zamkniętego, a niewyjaśnionego, tematu.

Spadek lvla był włączony od początku edycji aż do połowy kwietnia bieżącego roku, co oznacza, że zmiany zostały wprowadzone po półtora roku.
Większość graczy głosowała na 'TAK' w poprzedniej ankiecie i pozostało jedynie uzgodnić ile poziomów ma spadać w danych przedziałach.

Odwołując się do wchodzenia na respy przez mniejsze lvle - to normalny element gier z gatunku MMORPG i pozostaje gonić tych wyżej Smile Nikt z topki nie stawia bota na ponad 10 godzin dlatego wystarczą chęci i ewentualne wspomagacze (staminki, exp ringi, podejmowanie walki na eventach)!
Pozdrawiam serdecznie

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Pan Antos
Zaawansowany
72 Liczba postów:

14-07-2021, 20:58:17
Trafione w punkt! To co się przez ostatni rok wydarzyło na serwerze jest nie do pomyślenia. Administracja bez żadnej konsultacji z graczami robi zmiany, które tylko wpływały na zniechęcenie ludzi do gry. Edycja stała ponad rok i dopiero po roku admin wziął się za ingerowanie w balans, wyłączanie pvp itp.
Spytam Was o coś. Wiecie czym się wyróżniają typowe serwery dla noobów z high expem? Brakiem pvp,spadaniem lvla.
Jeśli ja widzę reklamy mazurka na portalach spolecznościowych gdzie jest napisane ''jedyny taki serwer od 16 lat'' to on może i był takim jedynym, ale już niestety nie jest. Dlaczego? Właśnie przez tak żenujące decyzje zarządzających.
Jeśli adminowi zależy żeby ludzie na wrzesień wrócili to powinien włączyć spadanie lvla.
I nie chce tutaj słuchać żalu tych typowych nobów, którzy na tym otsie nic nie potrafią osiągnąć.
Nikt nikogo za darmo nigdy nie bił, a włączenie spadku spowoduje, żę rozgrywka nie będzie się opierała tylko na włączeniu bota i wyjściu z domu na cały dzień Wink
Poza tym są wakacje, luźny okres. Można zrobić tak, że staminy nie ma do 1 września oraz, żę nie obowiązuje więzienie za boty. Taka luźna rozkmina.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline wisnia742
Nabijacz postów
368 Liczba postów:

15-07-2021, 11:07:06
Dla mnie MazurskiOTS był od zawsze PVP, gdzie spadał lvl.

Ja ze swojej strony mogę dodać, że jeśli już sie spuszczać nad tymi niskimi lvl to zrobić, protekcje w postaci jeśli jest różnica +-33% w lvl to nie spada lvl.

Ja przypomnę znów moją propozycje spadków lvl z 2018r poniżej. Tylko nie wiem jak skomplikowane, by to było do wprowadzenia.
http://www.mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=19464

[Obrazek: yAfoKhm.png]
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Nestor1
Banned
127 Liczba postów:

15-07-2021, 14:40:54
Jestem na tak, pod warunkiem że sl event chroni w 100%, ale za to trzeba dać coś w zamian slx100. Tamta propozycje napisał sam Vinox, gdzie sam uważał ze trzeba to wprowadzić ale ze zmianami..
Nie będzie Cię na slu - proste nie puszczasz bota

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend