26-02-2016, 4:00:21
Siema wszystkim. Mam propozycje dotyczącą zmiany profesji. Zaraz pewnie zleci się tłum napinaczy że to nie ma najmniejszego sensu bo wybieramy sami profesje bla bla bla. Do rzeczy: mam na myśli takiego npc który zmieniał by nam profesje jeden JEDYNY raz bez możliwości drugiej zmiany. Otóż płacimy np 20-30 sztabek za zmiane np knighta w sorca , druida w palka , sorca w palka itd.
Dalsza część mojej propozycji jest taka że gdy chcemy zmienić profesje postaci npc będzie nam zabierać 10% naszego levela czyli np
100k-10k , 200k-20k , 300k-30k , 400k-40k , 500k-50k , 600k-60k itd
można również zrobić coś takiego za złotówki np sms za 20zł i zmieniamy profesje myślę że serwer mógłby na tym trochę zarobić a zawsze byłoby to jakieś urozmaicenie.
Następnie gdy zmienilibyśmy profesje wszystko byłoby tak samo czyli wszystkie wykonane questy się nie resetują i nei można zrobić ich ponownie.
niektóre osoby piszą " aa po co zrobiłem tego MS wolałbym teraz RP " albo " zamienię druida na palka " i po co to? jak można by zamienić klasę postaci samemu w grze lub za drobną opłatą ?
czekam na wasze wypowiedzi co sądzicie na ten temat
Dalsza część mojej propozycji jest taka że gdy chcemy zmienić profesje postaci npc będzie nam zabierać 10% naszego levela czyli np
100k-10k , 200k-20k , 300k-30k , 400k-40k , 500k-50k , 600k-60k itd
można również zrobić coś takiego za złotówki np sms za 20zł i zmieniamy profesje myślę że serwer mógłby na tym trochę zarobić a zawsze byłoby to jakieś urozmaicenie.
Następnie gdy zmienilibyśmy profesje wszystko byłoby tak samo czyli wszystkie wykonane questy się nie resetują i nei można zrobić ich ponownie.
niektóre osoby piszą " aa po co zrobiłem tego MS wolałbym teraz RP " albo " zamienię druida na palka " i po co to? jak można by zamienić klasę postaci samemu w grze lub za drobną opłatą ?

czekam na wasze wypowiedzi co sądzicie na ten temat
Mazurski OTS Facebook

![[Obrazek: cooltext17.png]](http://images.stimax.pl/i7/cooltext17.png)