• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Działy ogolne › Propozycje
« Wstecz 1 ... 22 23 24 25 26 Dalej »

7.6 Kiedy nowa edycja? [x2]

Thread locked 
Thread tools
Serwer 7.6 Kiedy nowa edycja? [x2]
Offline Lewy
Stały bywalec
124 Liczba postów:

05-12-2015, 19:41:31
Czemu Ty nie dasz się ludziom wypowiedzieć tylko od razu zamykasz temat po swojej wypowiedzi? Inni też przy takich tematach chcieliby dodać coś od siebie, wprowadzić jakieś uwagi, a nie odpowiesz -> myślisz, że każdego odpowiedzią zadowalasz -> zamykasz, bez jakichkolwiek głębszych wyjaśnień. Gdybyś nie wiedział to gracze tworzą ots i to oni wiedzą najlepiej, czego dla nich potrzeba. 

I Dzefrej ma 100%-ową rację w tym, co pisał. Jego słowa to myśli połowy graczy tego serwera i nie ma co udawać. Już dawno powinieneś k***a pomyśleć, żeby przed odpaleniem jakiejkolwiek edycji serwera zrobić tydzień - dwa tygodnie testów i wtedy poprawiać ewentualne błędy, zmieniać coś w expie i taskach, a nie po dwóch tygodniach startu, kiedy większość topki (w tym ja) wyexpiła się na bugu z Black Menami, bo nie potrafisz tego dopracować. 
Z botem też się zgodzę. Powiedz, jaki jest sens grać ręcznie, kiedy pozwalasz bocić i taki ja - który może sobie bocić 24/7 przez miesiąc i za prąd nie płaci, bo boci na dedyku - wbija 800k w niewiele czasu? A nikt o zdrowych zmysłach nie będzie grał ręcznie przy dozwolonym bocie, w jakim świecie Ty żyjesz? 
Questy, exp, taski - to też jest zjebane. Jeśli myślisz, że co restart ludzie będą ubijać po raz kolejny powiedzmy 1000 apo, to w świecie, w którym żyjesz - musisz żyć sam. To jest tak samo realne jak to, że mazur wróci do czasów świetności Smile 
Zjebałeś kolejną edycję tego serwera, trzeba to przyznać. Choć te eventy są spoko, fajnie tak wbić na nie od czasu do czasu to zamiast robić co tydzień nowy, powinieneś wziąć się za naprawę wszystkiego tego, czego nie naprawiasz.
A serio uwierzyłem, że priorytety się zmieniły, ale Ty myślisz, że jak zmienisz wygląd temple, zjebiesz exp, przez co ludzie odchodzą, dodasz kilka eventów to znów będziesz miał multum graczy. Pójdź po rozum do głowy, posłuchaj czasem, co mają do powiedzenia gracze, wysłuchaj ich pomysłów i wtedy zrób ots, na którym będą ludzie grać.

Nie urażając, bo nie to jest moim zamiarem - chcę otworzyć Ci tylko oczy, - użyj mózgu.

Powinieneś zabronić bota, wprowadzić za niego bardzo surowe kary. I jak dla mnie - wyjebać areny, gra byłaby wtedy satysfakcjonująca, że się do czegoś doszło przy odrobinie pracy, a nie: odpalam bota, wracam za 5 dni - 200k lvli więcej.

Zaciśnij zęby, sam niczego nie zmienisz.
Uśmiechnij się, ręce schowaj do kieszeni.
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Norbi
Gaduła
178 Liczba postów:

05-12-2015, 21:18:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2015, 21:19:52 przez Norbi.)
^^ Zrozum, że jak są arenki to Vinox ma zysk z pacc'a, bo gimbusy pacc kupują żeby tam expić. A jak by były respy tylko to to za nudne dla nich i by odchodzili. Ten OTS był, jest i będzie dla zysku. Również uważam, że stworzenie go bez arenek, botów itp byłoby o wiele lepsze, bo większa satysfakcja ze zdobywanego lvl'a. Kiedyś jak miałem 50k to się kolegom chwaliłem, teraz mam 600k i nie ma czym. Sam na moim cronie miałem te eventy co tu i to jest naprawdę max 24h roboty. A gdzie te wielkie nowości, które zapowiadali? Brak. Tyle w temacie.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Konradekk
Młodszy Nowicjusz
10 Liczba postów:

05-12-2015, 23:30:34
Nie gadaj glupot bo dobrze wiadomo ze jak zrobi boty zabronione to ludzi zamiast ludzi przybyc to wiekszosc odejdzie.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Kiri
Średnio Zaawansowany
34 Liczba postów:

05-12-2015, 23:52:19
Usuniecie aren nic nie da bo jak stawiane sa na arenach będą i na respach co to za problem zrobić na resp walki i żeby latal i bil, a gadanie ze ludzie będą zabijać to ile razy już to slyszalem a zawsze boty chodzily i będą chodzic taka dola Mazurka, ale z reszta się zgadzam jaki sens gry jest jak oni expia 24/7 jak ktoś kto później gre zaczynal ma dogonić topke która wbila an bugu po 600k no przestan to na tyle elo

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Lewy
Stały bywalec
124 Liczba postów:

06-12-2015, 0:02:54
Ale żeś to sensownie napisał, Kiri.
Dlatego właśnie kuźwa mówię o niedozwolonych botach i karach za nie. Myślisz, że ktoś o zdrowym rozumie latałby 24/7 na bocie, gdyby to było zabronione, przez co mógłby stracić chara? No kuźwa.

Zaciśnij zęby, sam niczego nie zmienisz.
Uśmiechnij się, ręce schowaj do kieszeni.
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Tiasess
Młodszy Nowicjusz
4 Liczba postów:

07-12-2015, 21:00:14
Powini usunac arenki przynajmniej by było jak kiedyś a nie ze postawia bota na arenkach i sie cieszą a na respie ich można zabijać ! usuncie to a nie tylko zysk zysk zysk ...

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Mathewewew
Średnio Zaawansowany
37 Liczba postów:

07-12-2015, 23:38:33
@up
Zobacz, gdy powstały arenki, ludzie zaczęli ogarniać na nie boty. Na początku bic, potem prymitywne skrypty na blackd i jak teraz to wszystko się rozwinęło. Usunięcie arenek nic nie da, bo ludzie to samo będą robić na respach. A co do expienie manualnie, to nikomu nie będzie się chciało. Zacytują tu kogoś "Nie gra i nie traci się całego swojego czasu na coś, co dawno umarło". Dziękuję, do widzenia.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Anarki
Młodszy Nowicjusz
2 Liczba postów:

08-12-2015, 1:12:37
Lewy bardzo dobrze to opisales, taka jest prawda Smile
Vinox, poprawiac exp to Ty powinienes przed wlaczeniem serwera, a nie ku*wa po kilku tygodniach gdzie wiekszosc ludzi (w tym ja) wbila po 500k+ w jeden badz dwa dni, takich rzeczy sie nie robi niestety Smile Albo ustawiasz na samym poczatku taki mniejszy exp, albo zostawiasz jaki byl od poczatku..
Czlowieku, dodaj paru "zaufanych" ludzi do swojej ekipy.. zbierzcie sie wszyscy razem i przeanalizujcie ten serwer.. Ustawcie jeden konkretny exp, przetestujcie wszystkie potworki (Tak, WSZYSTKIE, bo w tym momencie 3/4 potworkow sa bezuzyteczne.) Wroce jeszcze do expa, czy to normalne Twoim zdaniem, ze w jeden dzien wbijalo sie 400-500k? a po Twoim genialnym pomysle na zmiane expa po zabiciu np. warda wpadalo 2%.. Nie mialbym nic przeciwko takiemu expowi, gdyby tak bylo OD POCZATKU, poniewaz top1 aktualnie mialby moze z 200k.. Smile Myslisz, ze taki nowy gracz ktory spojrzy na statystyki na ktorych widzi, ze po kilku dniach sa juz 500-600k to mu sie bedzie chcialo grac na takim serwerze? Taka jest niestety prawda, wlaczyles serwer na ktorym byly DZIESIATKI bugow, zamiast go dobrze przetestowac przed uruchomieniem, dlatego teraz sie to zrobilo zalosne ;] Takie jest moje zdanie, pozdrawiam Was mordy Smile

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Sir White
Zaawansowany
67 Liczba postów:

08-12-2015, 14:19:36
Niestety tu jest trochę prawdy - top 2 moje ale dlaczego ?
- Black Men - do 600k - błąd expa
-bot polatał z 12h ...
-Bugi na Enchanted Golem (czy jakoś tak ) 3/4h - 500k ... - tu sam wyexpiłem jedną postać
-niedopracowane expy do tej pory
-2% za Ward"a na 720k.. + 70lv/h
Błędów było za dużo jak na start servera...

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Novi
Emeryt
2 051 Liczba postów:

08-12-2015, 14:23:33
(08-12-2015, 14:19:36)Sir White napisał(a): Niestety tu jest trochę prawdy - top 2 moje ale dlaczego ?
- Black Men - do 600k - błąd expa
-bot polatał z 12h ...
-Bugi na Enchanted Golem (czy jakoś tak ) 3/4h - 500k ... - tu sam wyexpiłem jedną postać
-niedopracowane expy do tej pory
-2% za Ward"a na 720k.. + 70lv/h
Błędów było za dużo jak na start servera...

2% za Warda to masz raz na 3-4 wardy zazwyczaj to jest 1%....

Ja do tej pory nie wiem dalczego Vinox roobi wszystko po swojemu zamast posluchac ludzi ktorzy graja na tym serwerze....

Licznik Odwiedzin:
monitoring pozycji
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Vinox
na co patrzysz?
3 815 Liczba postów:

09-12-2015, 9:23:16
Poblem z expem został naprawiony.

Cennik dobudówki domków