• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Działy ogolne › Propozycje
« Wstecz 1 ... 22 23 24 25 26 Dalej »

7.6 Kiedy nowa edycja?

Thread locked 
Thread tools
Serwer 7.6 Kiedy nowa edycja?
Offline Dzefrej
Stały bywalec
125 Liczba postów:

05-12-2015, 9:52:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2015, 11:57:03 przez Dzefrej. Powód edycji: stylówa )
Niech Wam Mateusz zmieni exp stage bo niebawem bedziecie grać 4 edycje, potem 5 i tak w kółko Macieju....

wysoki exp stage + full  afk  = 800k w m-c
proste..

jeśli cokolwiek ma sie tu zmienić trzeba przede wszystkim zmienić exp stage ( najlepiej do takiego jaki byl na 1 edzie -> sprawdzony i skuteczny)
dodatkowo zabronić uzywania bota (sory memory, ale jaki exp by nie byl na full afku  i tak wkoncu ktos wjebie te 800 czy to bedzie miesiac czy 2 nieistotne)
surowe kary za bota  ( za 1x  miesiac, za 2x perm + konsekwentne przestrzeganie tego pkt - w tym miejscu rodzi sie kolejny problem, Vinox musiałby poświecic dużo swojego czasu, bo siła rzeczy wbijanie raz na tydzien tu sie nie sprawdzi!
PS> Każdemu kto ma trochę oleju w głowie byłoby szkoda pacca, EQ czy po prostu samego konta..
Nastepnie, nie wiem gdzie Vinox zamieścił te płatne reklamy bo przeglądałem główne strony poświęcone tematyce tibii i nie znalazłem ani jednej, wiec chyba na fejsie sie ogłosił z tym.
Dalej ... wyjebać te exp ringi bo to kolejne nie potrzebne gówno i nie zajmować sie tworzeniem  c**j wie jakich eventów, a pracowac nad zadowoleniem graczy wprowadzajac ISTOTNE zmiany -> jesli gracze beda zadowoleni, poleca serwer swoim znajomym, jesli serwer bedzie mial  duza ilosc online, ludzie sami beda przychodzic taka jest kolej rzeczy, a nie zrobic reklame, a olać serwa.

Kazdy moze mysleć co chce, może powiedzieć, że jestem staromodny - ale prawda jest taka, ze tylko 1 edycja  zbierała ludzi i co wazne... utrzymała sie przez blisko 5 lat, dzieki tej edycji serwer zdobył renome a ludziom chciało sie grać (o dziwo recznie Smile ) -> każda kolejna edycja była nie wypałem i z tą bedzie tak samo..

Przede wszystkim ziomale -> Vinox i jego poswiecenie czasu, poźniej gracze -> nikt nie bedzie grać na serwie gdzie admin wchodzi raz na tydzien... true

Pozatym jest jedna rzecz, która mnie bardzo wkurwia mianowicie... Rusza edycja napaleni ludzie zaczynaja grac, po tygodniu okazuje sie, ze ludziom idzie za dobrze i ni z dupy ni z pietruchy nastepuje zmiana expa, na Boga Mateusz jesli to czytasz to weź k***a przed startem puść testa na pare dni zobacz jak  to wszystko chodzi, poobserwuj graczy, wtedy modyfikuj za wczasu a nie odpierdalaj takich szopek bo nóż w kapsi sie otwiera jak widze takie kombinatorstwo!

Zmiany może są radykalne i odstraszaja w pierwszej chwili, ale  to by zadziałało, zadziałało kiedyś zadziałałoby teraz
Jesli ktoś coś chce dodać to smiało Blush

Timeless

Liczniki

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Kiri
Średnio Zaawansowany
34 Liczba postów:

05-12-2015, 10:05:00
Prawde powiada Big Grin teraz na serw jest 30 osob mniej, ale bylo dobrze wiec po co bylonto poprawiac wrocmy do rebow i tyle tam wbic 800k to bylo cos a nie teraz << pozdrawiam

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline danio3235
Gaduła
174 Liczba postów:

05-12-2015, 10:17:13
Dzefrej wszystko napisal, to co ktos powinien napisac juz wczesniej, HYH.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Vinox
na co patrzysz?
3 837 Liczba postów:

05-12-2015, 13:58:51
Reklamy były na otservlist tydzień czasu pisałem news kiedy były.

A co do kolejnych edycji właśnie wczoraj zmieniony jest exp na mniejszy i odeszło kilku ludzi. Dlatego exp powraca jaki był.

Cennik dobudówki domków
Konto VIP na forum
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Thread locked