26-07-2010, 12:06:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-07-2010, 12:11:51 przez Pecovi.)
Retras nagral bym jak ciebie zabijam lub super esa ale za puzno sie sczailem zeby zrobic taki filmik tzn clip ;p
retras nastepnym razme nagram jak uciekasz przedemna albo biegasz za mna z sio jak noob as masz jeszce wyzszy lvl ;]
(26-07-2010, 12:06:39)Pecovi napisał(a): Retras nagral bym jak ciebie zabijam lub super esa ale za puzno sie sczailem zeby zrobic taki filmik tzn clip ;p
retras nastepnym razme nagram jak uciekasz przedemna albo biegasz za mna z sio jak noob as masz jeszce wyzszy lvl ;]
Potwierdzam Retras umie tylko z SIO i bic nizsze lvle...
Albo zabil craziego na afku i kozak
Jezeli to 1 filmik to fajny 10/10
(26-07-2010, 12:06:39)Pecovi napisał(a): Retras nagral bym jak ciebie zabijam lub super esa ale za puzno sie sczailem zeby zrobic taki filmik tzn clip ;p
co te 2 wyrazy znacza?
Moze zamiast w Tibie idz do szkoly. Nie obchodzi mnie to ze sa wakacje jezeli ty nadal pisac nie potrafisz.
(26-07-2010, 12:16:09)Novi napisał(a): Potwierdzam Retras umie tylko z SIO i bic nizsze lvle...
Albo zabil craziego na afku i kozak
Jezeli to 1 filmik to fajny 10/10
Rozjebales mnie... Crazy padl 3x pod rzad solo i nie mow mi ze na afk byl....
NIzsze levele? 4klvl to nie jest zadna roznica przy 100k.
Z SIO? mozemy isc gdzies dalej bez sio i tak bedziesz padal.. ciekawe co wymyslisz..
Ja uciekam? AHAHAHAHA. NIe wiem kto spierdala po calym city i po pustyni...
Kazdy to moze potwierdzic.
P.S. kup sobie slownik. _/
Cze.