• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Główne Forum › Newsy
« Wstecz 1 ... 19 20 21 22 23 ... 34 Dalej »

Regulamin.

Thread locked 
Thread tools
Regulamin.
Sexilala
Gość

19-02-2014, 12:30:10
Witam,
jak wszyscy wiemy niektórzy gracze potrafią oszukiwać podczas wymian dlatego w związku z tym pojawił się nowy punkt w regulaminie który brzmi następująco:

21 - Wszelkie wymiany na doładowania, smsy etc. są zabronione i Ekipa nie ponosi za żadne oszustwa odpowiedzialności. Jeżeli ktoś się tego podejmie to na własną odpowiedzialność. Lecz informujemy Ekipa serwera nie jest w stanie sprawdzić SMS na inne ots'y czy gry. Wiec proszę nie robić tego.

Cały regulamin gry dostępny tutaj

Ekipa Mazurskiego!

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Semiron
Nowicjusz
17 Liczba postów:

19-02-2014, 12:35:29
To do dowalilas dopieca.. I mazurski zejdzie na psy haha xd.

Semironeq - 0-164287-Sprzedany

]
Veroni - 625000-601400

Veroni najprawdopodobniej zostanie sprzedany dnia 23 lutego 2014r. około godziny 14:00 - 14:30.
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Sexilala
Gość

19-02-2014, 13:04:18
niby czemu ??

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Koksik
Stały bywalec
135 Liczba postów:

19-02-2014, 13:18:00
Wszystko dobrze tylko "zabrionione" powinno być lepiej samo to ze ekipa nie ponosi odpowiedzialnosci jak chca niech wymieniaja sobie ich sprawa czy go owlai czy tez nie.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Semiron
Nowicjusz
17 Liczba postów:

19-02-2014, 13:34:46
Popieram pana u góry. Bardzo dobrze napisane.

Semironeq - 0-164287-Sprzedany

]
Veroni - 625000-601400

Veroni najprawdopodobniej zostanie sprzedany dnia 23 lutego 2014r. około godziny 14:00 - 14:30.
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Varial
Emeryt
1 129 Liczba postów:

19-02-2014, 13:51:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2014, 15:16:05 przez Varial.)
Czyli jest zabronione, ale jak ktos kogos owali to ekipa nie wyciagnie zadnych konsekwencji? Beka

@Vinox
W takim razie zmiana regulaminu nie ma zadnego sensu, bo ci ktorzy zostana oszukani i tak go nie przeczytaja i bedziesz mial xx skarg.

[Obrazek: 71c85598eef4d889bccbf314ef817be8.gif]
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Sexilala
Gość

19-02-2014, 15:03:56
Jak zostało napisane NIE JESTEŚMY W STANIE SPRAWDZIĆ CZY SMS ZOSTAŁ WYSŁANY. Czy wy ludzie wgl to rozumiecie?? Każdy kto bd chciał się w ten sposób wymieniać robi to na własną odpowiedzialność.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Vinox
na co patrzysz?
3 836 Liczba postów:

19-02-2014, 15:05:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2014, 15:19:04 przez Vinox.)
up x2, beka to jest z Ciebie, niby jakim cudem mam sprawdzić czy dany sms jest prawidłowy, mam zadzwonić do innych ots i zapytać "Tu Vinox czy ten sms jest dobry" dziecko ile Ty masz lat. Myśl trochę nikt Ci nie powie czy dany kod jest prawidłowy bez podania numeru telefonu + danych kiedy za ile i na co wysłane. Bo go do tego nie zmuszę. To sprawa do sms, a np na doładowania, mam zadzwonić do sieci i zapytać czy kod z doładowania był kupiony np dziś i czy go ktoś wykorzystał... Czasami ludzka głupota mnie powala i jeszcze się perfidnie śmieje, ze co robi administracja.

edit,
tu chodzi o to żeby gracze tego nie robili bo nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić, a po drugie kto nie czyta regulaminu niech nie egzekwuje go od Ekipy, i jak mówisz płacze - nie czytasz regulaminu nie proś o pomoc proste i logiczne, widocznie nie dla Ciebie.

Cennik dobudówki domków
Konto VIP na forum
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Toster
Banned
241 Liczba postów:

19-02-2014, 15:16:29
(19-02-2014, 15:05:07)Vinox napisał(a): up x2, beka to jest z Ciebie, niby jakim cudem mam sprawdzić czy dany sms jest prawidłowy, mam zadzwonić do innych ots i zapytać "Tu Vinox czy ten sms jest dobry" dziecko ile Ty masz lat. Myśl trochę nikt Ci nie powie czy dany kod jest prawidłowy bez podania numeru telefonu + danych kiedy za ile i na co wysłane. Bo go do tego nie zmuszę. To sprawa do sms, a np na doładowania, mam zadzwonić do sieci i zapytać czy kod z doładowania był kupiony np dziś i czy go ktoś wykorzystał... Czasami ludzka głupota mnie powala i jeszcze się perfidnie śmieje, ze co robi administracja.

x2!!!
Jak ktoś z ekipy Mazurka ma wiedzieć czy dany sms działa? Tak jak napisał Vinox, ma ktoś zadzwonić do innego OTS?! Zastanow się co piszesz Varial

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Wafel
Guru
1 047 Liczba postów:

19-02-2014, 15:26:40
Masz wybór - bedziesz sprzedawal/kupowal i zostaniesz oszukany, nie uzyskasz pomocy ze strony Ekipy. Albo nie bedziesz tego robil i bedzie wszystko w porządku, to Twoja indywidualna decyzja.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline TenLubiany
Viseqo tutaj!
51 Liczba postów:

19-02-2014, 16:08:14
Tak czy siak nie zmieni to nic, ani nie ograniczy tego procederu, bo ludzie będą z noobów pisali.;] A jeżeli proponuję wymianę przez allegro więc 100% gwarancji, że nie oszukam to wtedy będzie dozwolone pisanie o tym?Smile bo nie będzie ryzyka oszustwa.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Sexilala
Gość

19-02-2014, 16:29:21
Jeżeli robisz to przez allegro to jest to o wiele bezpieczniejsze niż komuś zaufać. A poza tym z tego co się orientuję to żeby mieć konto na allegro trzeba być pełnoletnim więc i tak nie będą tego robić.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Snuff
Nowicjusz
24 Liczba postów:

19-02-2014, 17:01:01
Nie trzeba być pełnoletnim Kinia ,ja mam 17 lat i mam allegro . Wtedy masz taką range "Junior" ,ale kupować i sprzedawać można normalnie. Ludzie ogarnijcie jak Administracja ma niby sprawdzać ,czy kod jest poprawny ...

/Kinia
Spoko mój błąd.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline TenLubiany
Viseqo tutaj!
51 Liczba postów:

19-02-2014, 17:17:03
(19-02-2014, 16:29:21)Sexilala napisał(a): Jeżeli robisz to przez allegro to jest to o wiele bezpieczniejsze niż komuś zaufać. A poza tym z tego co się orientuję to żeby mieć konto na allegro trzeba być pełnoletnim więc i tak nie będą tego robić.

Więc jeżeli na trade pisze coś że sprzedam za zł/sms/doladowania coś tam przez allegro to wtedy mogę to pisać tak?

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Sexilala
Gość

19-02-2014, 17:20:51
Jeżeli przez allegro proszę bardzo ale my jako Ekipa i tak nie mamy tego jak sprawdzić.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Sir Goldi
ಠ_ಠ
592 Liczba postów:

19-02-2014, 20:26:06
Majac tutora ludzie wlasnie glownie mnie prosili o takie kretynskie wymiany na inne otsy i jeszcze mieli pretensje ze nie chcialem im wymieniac -.-

Dobrze ze powstal taki punkt w regulaminie.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline ElderSio
Gaduła
169 Liczba postów:

20-02-2014, 7:50:54
#puacz off
Nie od dzis wiadomo że ekipa za to nie odpowiada to po 1
po drugie jesli chodzi o sms na inny ots to jesli gracze podaja ip innych ots to powinni dostawac odrazu nagrode za to ...

Elder Sio 1- 602530 SELL
Aiven 438000- 501001 Hacked&Delete
Magik 1-438700 SELL

Mysticus - 1 - ...
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Banneq
Banned
206 Liczba postów:

20-02-2014, 20:20:47
Bardzo dobrze, że wpisaliście taki punkt w regulaminie. I tak ekipa nie przeprowadzała takich wymian, a teraz jest jasno powiedziane. Mam nadzieję, że nie będzie już skarg typu:"Gość mnie oszukał za sms" itp.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Thread locked 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Forum Mazurski OTS
  •  Lite mode
© Mazurski OTS
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku
Send thread to a friend