(16-09-2012, 12:58:55)Fatalek napisał(a): @up
Ośle... Zobacz ile Schinoox musiał expić na wyronach. Wbił 790k bez heoni na których masz 5x większy exp. Za to Felek miał łatwiej wbić reborna, więc on ma mieć tylko plusy? Co za debilizm expić tylko 10k na wyronach, po co ten potwór? Przecież jak i tak wbijesz 750 to pójdziesz na Heoni... Więc Danysus nie tylko ja chcę mieć plusy, ale inni gracze też tego chcą. Felek dostał potwora, żeby wbić reborna, więc czemu wyron ma nie mieć zmniejszonej bramki lvlowej: >?
Deklu... Mimo wszystko miał ten przedział 700k-740k na infernusach i to łatwe nie było do wbicia. W sumie mogły by się pojawić jakieś usprawnienia ale Schinooxa nie mieszaj w to bo on sobie usunął chara i teraz jest tylko legendą (niestety), nie ma co porównywać do tego jak expił Felek. Wyrony są ogólnym ułatwieniem. W każdym razie poświęcił na wbicie tego reborna strasznie dużo czasu i zasłużył na taki exp. Wbij reba, też będziesz miał takie usprawnienie, jak każdy.
Mazurski OTS Facebook

. Za to Felek miał łatwiej wbić reborna, więc on ma mieć tylko plusy? Co za debilizm expić tylko 10k na wyronach, po co ten potwór? Przecież jak i tak wbijesz 750 to pójdziesz na Heoni... Więc Danysus nie tylko ja chcę mieć plusy, ale inni gracze też tego chcą. Felek dostał potwora, żeby wbić reborna, więc czemu wyron ma nie mieć zmniejszonej bramki lvlowej: >?