Jestem Legendą, Transformers (Dwójki jeszcze nie miałem okazji zobaczyc), Władca Pierścieni całą Trylogia.. Wojna Światów, American Pie 1-6, Slumdog "Milioner z Ulicy", Rambo wszystkie częsci, Hooligans 1 and 2, Gol 1, 2 ( 3 Mi sie nie podoba) Football factory, Ostatni Skaut ( Tutaj gra mój ulubiony aktor komediowy - Damon Wayans) Wszystkie filmy z Willem Smithem, Mission Imposible wszystkie czesci, Skarb Narodów (Lubie filmy takie, w których coś sie odkrywa...) Transporter 1, 2 and 3 i Adrenalina. Horror w zasadzie każdy więc nie będe wymieniac tytulów. Jezeli chodzi o filmy to mam ich naprawde od zajebania...
Lecz wymienialem te ktore pamietam ^^ Choc w ciagu 18 lat zycia spoorawo sie naogladalem filmow które sa warte obejrzenia minimum 3 razy.
Ulubieni aktorzy i aktorki
Aktor komediowy - Damon Wayans, Matthew Perry i Mój Idol 'Ferdynand Kiepski - Andrzej Grabowski'
Aktor filmów akcji - Bruce Willis, Will Smith, Sylwester Stalone, Shia LaBeouf, Jason Statham, Brad Pitt
Aktorki komediowe - Tisha Campbell-Martin, Julia Roberts
Aktorki filmów akcji - Megan Fox, Angelina Jolie
Aktorki filmów erotycznych (dawnych młodzienczych czasów) - Raven Riley, Terra Patrick
Lecz wymienialem te ktore pamietam ^^ Choc w ciagu 18 lat zycia spoorawo sie naogladalem filmow które sa warte obejrzenia minimum 3 razy.Ulubieni aktorzy i aktorki
Aktor komediowy - Damon Wayans, Matthew Perry i Mój Idol 'Ferdynand Kiepski - Andrzej Grabowski'

Aktor filmów akcji - Bruce Willis, Will Smith, Sylwester Stalone, Shia LaBeouf, Jason Statham, Brad Pitt
Aktorki komediowe - Tisha Campbell-Martin, Julia Roberts
Aktorki filmów akcji - Megan Fox, Angelina Jolie
Aktorki filmów erotycznych (dawnych młodzienczych czasów) - Raven Riley, Terra Patrick
Mazurski OTS Facebook