![]() |
|
Wasz ulubiony film - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Real Życie (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Wasz ulubiony film (/showthread.php?tid=571) |
Wasz ulubiony film - Tequila - 29-06-2009 Chyba nie muszę tłumaczyć ![]() Mój to: Zejście, Jestem Legendą i Zmierzch ![]()
RE: Wasz ulubiony film - Qip - 29-06-2009 LotR - Lord of the Rings wszystkie częsci Filmy z Johhnym Deppem Horrory(różne zalezy im straszniejszy tym lepszy) Straszne filmy 1,2,3,4 parodie filmów i ogolnie filmy ktore sa fajne@down nom to byl zaje***** film ![]() @ManiQ ja ogladam na eurosporcie o 21 Clash Time i tam jest wwe/smackdown raw @Qba heh Poznaj moich spartan masz ode mnie
RE: Wasz ulubiony film - Helper - 29-06-2009 Mały człowiek - jak pierwszy raz to widziałem to śmiech na maxa i jeszcze troche ;] Nie które scenki są zajebi_te RE: Wasz ulubiony film - Sir Zack - 29-06-2009 nom też oglądałem tego mały człowiek hahahah jaka pompa xp RE: Wasz ulubiony film - Cielak - 29-06-2009 Twister, Wulkan, Szeregowiec Rayan oraz wszystkie części Rambo. RE: Wasz ulubiony film - ManiQ - 29-06-2009 Punisher... a takie programy to wwe raw/smackdown (world wrestling enterteiment) Niechce mi sie rozpisywac..lubie filmy wojenne..np.Troja fajna jest itd. ^^ Podobnie jak Przemix xDD Jedynie Jumper nie ;p RE: Wasz ulubiony film - Przemix - 29-06-2009 Szeregowiec Rayan, 300, Kompania Braci, Wojna Światów, LOTR, Transformers (obie części), Jumper, Valkiria, i inne filmy wojenne, i fantastyczne, Goal 1 i 2 (Moja epopeja xD) Kod Da Vinci, Anioły i Demony(uwielbiam filmy które pokazują słabość kościoła), Juno. Z horrorów.. REC. Oglądam też Discovery, programy o II WW oraz mówiące o religiach. RE: Wasz ulubiony film - Cropp - 29-06-2009 Wszystkie części Piły. Uwielbiam!! <3 #Down Hostel, chorror bardziej łagodniejszy, mowie tu o 2, bo 1 nie oglądałem. american pie, tez najlepsza 6
RE: Wasz ulubiony film - Kropa - 29-06-2009 tak jak kolega up wszystkie czesci pily <3 hostel ;d ogolnie horrory wiekszosc ;p american pie <3;d RE: Wasz ulubiony film - ComeBack - 29-06-2009 a ja Wam polecam film SlumDog..
RE: Wasz ulubiony film - emo - 29-06-2009 Zmierzch , 13 dzielnica ,hooligans ,poprostu walcz RE: Wasz ulubiony film - Vincente - 30-06-2009 ja lubie all piły 13 dzielnica po prostu walcz i komedie z np.eddie murphy RE: Wasz ulubiony film - ~*EsendE*~ - 30-06-2009 Lubie wszystkie filmy z Jasonem Stathamem (Transporter 1, 2, 3; Death Race, Crank, itp.) i z Nicolasem Cage'em ;D. I jeszcze Taken(Uprowadzona) <<ZajeKurwaBiste Wszyscy o horrorach, to ja z horrorów lubie One missed call i 30 dni zmierzchu :d RE: Wasz ulubiony film - Carlisle - 01-07-2009 Ja lubie filmy z Willem Smithem, z Nicolasem Cage'em. LOTR, Efekt Motyla, Gwiezdne Wojny [wszystkie epizody], Zmierzch [z tąd mój nick], Oszykać Przeznaczenie 1,2,3; Zielona Mila, Kroniki Ridicka, Batmany [wszystkie; morczny rycerz rox;]]. W ogóle oglądam różne filmy Up wymieniłem najfajniejsze
RE: Wasz ulubiony film - MayDay - 02-07-2009 Hmm Taxi, Poranek Kojota^^, E=mc2, Chlopaki nie placza, Pilkarski Poker, RE: Wasz ulubiony film - Hotari - 02-07-2009 TAXI 1,2,3,4 ,,Grzechotniki;D Ring,, i tam takie wojenne;p RE: Wasz ulubiony film - Qba - 04-07-2009 heh a ja to tylko horroru i jakieś fajne ![]() no to tak :Świt żywych trupów 30 dni mroku Poznaj moich spartan wszystkie części LOTR i HP ;P RE: Wasz ulubiony film - Kliszczo - 04-07-2009 Taxi1,2,3,4 Transporter1,2,3 Crank1,2 Za szybcy Za wsciekli all czesci Death Race American Pie all czesci Torq O dwoch takich co poszli do miasta (Zawalista komedia) Napad na 13 posterunek RE: Wasz ulubiony film - Assassinek - 04-07-2009 Taxi1,2,3,4 Za szybcy Za wsciekli all czesci, itp RE: Wasz ulubiony film - Matii - 04-07-2009 hm. jakis Film Typy erotyka itd . a inne to "Nie zadzieraj z fryzjerem" itd : > Pozdr |