(25-07-2010, 23:08:19)Wu tang napisał(a): @up, kolego Pacyna Ty to masz co sie tutaj wypowiadać czy Ty cokolwiek zrobiłeś że możesz mówić o kodzie jakimś co zrobisz ten sam w 2 dni ? Tyle czasu Mazurski nie mał tego kodu a Ty nadal nic nie napisałeś. Kod php ma crashować obciążać serwer? mueheh Przecież on jest tylko używany gdy gracz z tego korzysta.
A gdy został dodawana ta opcja do serwera na arenie walk było z 60+ osob co korzystało a Vinox pisał up " Żadne obciążenie na procesorze nie zostało zanotowane."
Zastanów się zanim coś napiszesz może i dobrze że nie wypowiadasz się na tym forum.
Ty Pozdro & poćwicz
O kurw no nie mogę. Podam kilka argumentow dowodzących na to, że jesteś kretynem i w tyc sprawach nie powinienes sie udzielac.
1. Napisałem, że już zrobilem, a nie moge zrobić i byl to skomplikowany skrypt nie powiem ale bardzo prosciutki.
2. Kod? Widzisz te pliki? tam są kody? tam są skrypty czlowieku! kod mozesz miec w c++.
3. PHP? Tibia w przegladarce? NOWOSC!
4. Nie mowilem o zadnych crashach tylko o obciazeniach dla procesora. Bo takie rozwiazanie , nie jest mu przyjazne. Szczegolnie ze to silnik XML.
5. Tymi 4 punktami udowodniłem, że jesteś kompletnym kretynem, jeśli dalej chcesz kontynuować swoją wypowiedz to lepiej nic nie pisz i się nie pograzaj.
"Ty Pozdro & poćwicz
"Jak juz mowilem uzyjcie sobie tablicy np.
Kod:
local potworki = {
[1111] = "Orshabaal"
}Gdzie 1111 to uid dzwigni. Takie rozwiazanie zaoszczedzi wam czas na jakąs edycje plikow i lekki odpoczynek dla procesorka rownież się znajdzie

Ja już spadam i wiecej tu nie zagoszczę , to byla jednorazowa wizyta xD
Mazurski OTS Facebook