@up, kolego Pacyna Ty to masz co sie tutaj wypowiadać czy Ty cokolwiek zrobiłeś że możesz mówić o kodzie jakimś co zrobisz ten sam w 2 dni ? Tyle czasu Mazurski nie mał tego kodu a Ty nadal nic nie napisałeś. Kod php ma crashować obciążać serwer? mueheh Przecież on jest tylko używany gdy gracz z tego korzysta.
A gdy został dodawana ta opcja do serwera na arenie walk było z 60+ osob co korzystało a Vinox pisał up " Żadne obciążenie na procesorze nie zostało zanotowane."
Zastanów się zanim coś napiszesz może i dobrze że nie wypowiadasz się na tym forum.
Ty Pozdro & poćwicz
@down
Ja tylko napisałem że nie masz racji ;-) ze cos może obciążać serwer skoro nie jest użytkowane przez gracza. A co mnie to że ty możesz robić tak On zrobił tak i działa jak należy.
A gdy został dodawana ta opcja do serwera na arenie walk było z 60+ osob co korzystało a Vinox pisał up " Żadne obciążenie na procesorze nie zostało zanotowane."
Zastanów się zanim coś napiszesz może i dobrze że nie wypowiadasz się na tym forum.
Ty Pozdro & poćwicz

@down
(25-07-2010, 22:44:21)Pacyna napisał(a): @topic
Hahaha pozdro, pewnie niezłe obiążenie dla procesorka będzieDo kazdej dzwigni nowy plik? Chyba koles nie ma pojecia co to są tablice. Niezly mi to skrypter. U mnie skrypt do głownej dzwigni ma 40 linijek, a do potworow ~20 i nie musze robić zadnych osobnych plikow do kazdej dzwigni, wystracza funkcje isPlayer,isMonster,RmoveCreature, 6 petli for i dzwignia zrobiona + tablica z UID + nazwy potworkow.
Ja tylko napisałem że nie masz racji ;-) ze cos może obciążać serwer skoro nie jest użytkowane przez gracza. A co mnie to że ty możesz robić tak On zrobił tak i działa jak należy.
Mazurski OTS Facebook

Do kazdej dzwigni nowy plik? Chyba koles nie ma pojecia co to są tablice. Niezly mi to skrypter. U mnie skrypt do głownej dzwigni ma 40 linijek, a do potworow ~20 i nie musze robić zadnych osobnych plikow do kazdej dzwigni, wystracza funkcje isPlayer,isMonster,RmoveCreature, 6 petli for i dzwignia zrobiona + tablica z UID + nazwy potworkow.