07-03-2023, 23:29:16
(07-03-2023, 21:24:23)Dzefrej69 napisał(a): Jeśli chodzi o niedzielnego bossa też osobiście wolałbym żeby był puszczany od godziny 18, ponieważ bicie go od 21:30 przez 3 godziny również dla Mnie jest uciążliwe, nutka z bossa również powinna zostać dodana do loota, ale na zasadzie wypadania stosunkowo rzadko. Ponieważ, boss, który jest 2x w tyg bije go i odbiera nagrode ok 30 charów czyli to dawałoby ok 60 nutek tygodniowo, a to już bardzo dużo, dlatego jeśli miałoby to być wprowadzone to nie na zasadzie
"z każdego"
Jeśli chodzi o respy od 820k to ja bym tego nie tykał przerabiałem te respy i są okej, jedne są lepsze drugie gorsze tak samo jak moby jedne są mocniejsze drugie mają więcej hp jest to dość urozmaicone, jedne sie lepiej bije - inne tylko czekasz żeby już z nich wyjść.
Serwer jest tak skonstruowany, że z góry narzuca Ci potwory na których masz expić (zostało to zmienione ponieważ wcześniej bez bramek lvlowych np taki 800k biegał sobie po rasmusach i wtedy był płacz, że nie można expić na mobach od 600k bo siedzą na nich 800k)
Dodatkowo średnio resp zmienia sie co 15-20k az do 890k więc to nie jest tak , że od 800k wszyscy siedzą na 1 respie i jest bitwa o każdego moba.
Ludzie expili i żyją, dlatego uważam, że byłoby to krzywdzące wprowadzac teraz nowe expowiska, dla paru osób.
Niestety im wyższy poziom tym ciężej i wolniej to idzie i tak powinno zostać.
Mazurski OTS Facebook