02-12-2018, 1:35:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-12-2018, 2:56:50 przez Damba Rook.)
Adervo aż zrobie dla ciebie offtopa i przyjme tego warna na klate. Jak byś grał to byś wiedział że gram tą postacią od 0 i sam ją wyexpiłem do topki. Owszem udzielać się może każdy lecz jeśli nie grasz to twoje zdanie nie jest wliczane, jest warte tyle co *shit leżące na chodniku* ale owszem każda wypowiedź się liczy
Jak byś był lekko bardziej ogarnięty to byś wiedział że wymienione propozycje są propozycjami. Więc jeśli zrobiłem błąd a to akurat się stało, to i tak każdy wie o co chodzi i moge się założyć że Vinox nie zrobi z tego loot ringa który się łączy z mirrow ringiem tylko jakiś inny item który można nosić zamiast czegoś innego ewentualnie runke którą klikasz w bp i łączy się na jakiś okres czasu z mirrowem i bonusem.
Nie wiem po jakiego się czepiasz szczegółów.
Jak byś był lekko bardziej ogarnięty to byś wiedział że wymienione propozycje są propozycjami. Więc jeśli zrobiłem błąd a to akurat się stało, to i tak każdy wie o co chodzi i moge się założyć że Vinox nie zrobi z tego loot ringa który się łączy z mirrow ringiem tylko jakiś inny item który można nosić zamiast czegoś innego ewentualnie runke którą klikasz w bp i łączy się na jakiś okres czasu z mirrowem i bonusem.
Nie wiem po jakiego się czepiasz szczegółów.
▪■ Psyhol ■▪
Lvl 0 - 838k (sold)
Mazurski OTS Facebook