14-03-2018, 16:05:21
Akurat plusem mazur bootsów było, że postać biegała wolniej
Jak mi char za szybko biegał to ubierałem mazury. Zamiast tego można by zmniejszyć ich ciężar (choć ma to swój urok).
Dzień Bota xD Pewnie akurat cała ekipa w ten dzień nie będzie na serwerze i nie będzie komu sprawdzać xD Z botami i tak gracze sobie radzą i ubijają. (ŻART)
Poprawiony Alan Rook? Czy możecie rozwinąć ten temat? Na razie to task na gase został usunięty na 8k. Rozumiem, że zostanie przywrócony task?
Potwory zoptymalizowane? Czy to możecie również rozwinąć. Może jednak potwory są zbalansowane?
Jak mi char za szybko biegał to ubierałem mazury. Zamiast tego można by zmniejszyć ich ciężar (choć ma to swój urok).Dzień Bota xD Pewnie akurat cała ekipa w ten dzień nie będzie na serwerze i nie będzie komu sprawdzać xD Z botami i tak gracze sobie radzą i ubijają. (ŻART)
Poprawiony Alan Rook? Czy możecie rozwinąć ten temat? Na razie to task na gase został usunięty na 8k. Rozumiem, że zostanie przywrócony task?
Potwory zoptymalizowane? Czy to możecie również rozwinąć. Może jednak potwory są zbalansowane?
![[Obrazek: yAfoKhm.png]](https://i.imgur.com/yAfoKhm.png)
Mazurski OTS Facebook