Forum Mazurski OTS
7.6 "Dzień Bota" Nowa strona, oraz kilka poprawek. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: 7.6 "Dzień Bota" Nowa strona, oraz kilka poprawek. (/showthread.php?tid=19283)

"Dzień Bota" Nowa strona, oraz kilka poprawek. - Novi - 14-03-2018

Witamy ponownie !

Będzie to krótki ale konkretny news bez zbędnego rozpisywania się!

18 marca 2018 ( NIEDZIELA) odbędzie się tzw. " Dzień Bota" Co to jest? Już spieszę wyjaśnić.

Jak wiadomo na naszym serwerze bot jest częściowo dozwolony, ale wiadomo nie każdy ma czas siedzieć xx godzin przy komputerze i tego bota pilnować, tu wychodzimy Wam z pomocą. Już w tą niedzielę od godziny 9 do 21, będzie można używać programów wspomagających bez żadnych konsekwencji !

Dodatkowo nasz serwer posiada zupełnie nową stronę, owa strona była w ostatnim czasie dokładnie dopracowywana oraz sprawdzana i śmiało można powiedzieć, że śmiga lepiej niż stara a w dodatku jest dużo ładniejsza i bardziej funkcjonalna ( przynajmniej naszym zdaniem )

Wprowadziliśmy na serwer kilka poprawek, które powinny Wam choć trochę ułatwić grę:
  • Poprawiony npc Bones na Rook
  • Poprawiony Eternal Weapon na Rook
  • Poprawione Mazur Boots (dodają teraz prędkość jak klapki)
  • Zoptymalizowane potwory Main
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH DO GRY

EKIPA MAZURSKIEGO

RE: "Dzień Bota" Nowa strona, oraz kilka poprawek. - Radzio - 14-03-2018

Jak to mawia klasyk "BEZ BOTA TO NIE ROBOTA"
Fajna sprawa Big Grin
Pozdrawiam, Krejzi

RE: "Dzień Bota" Nowa strona, oraz kilka poprawek. - scly - 14-03-2018

Zamiast zwalczać, to jeszcze wyciągacie rękę.

RE: "Dzień Bota" Nowa strona, oraz kilka poprawek. - wisnia742 - 14-03-2018

Akurat plusem mazur bootsów było, że postać biegała wolniej Smile Jak mi char za szybko biegał to ubierałem mazury. Zamiast tego można by zmniejszyć ich ciężar (choć ma to swój urok).

Dzień Bota xD Pewnie akurat cała ekipa w ten dzień nie będzie na serwerze i nie będzie komu sprawdzać xD Z botami i tak gracze sobie radzą i ubijają. (ŻART)

Poprawiony Alan Rook? Czy możecie rozwinąć ten temat? Na razie to task na gase został usunięty na 8k. Rozumiem, że zostanie przywrócony task?

Potwory zoptymalizowane? Czy to możecie również rozwinąć. Może jednak potwory są zbalansowane?

RE: "Dzień Bota" Nowa strona, oraz kilka poprawek. - Novi - 15-03-2018

wisnia742

Odnośnie butów - Prędkość została zmieniona na taką samą jak masz klapy. Jak nie chcesz żeby Ci szybko biegała nie uzywaj "haste".

Dzień bota hmm.. Smile Nie koniecznie musimy Ci się tłumaczyć co będziemy robić danego dnia, wychodzimy z inicjatywą do graczy.. jest niedziela. Mogą ją spędzić z rodziną, znajomymi itp.. A jednocześnie lvl będzie leciał.

Odnośnie NPC na rooku, pomyłiłem nazwy, miał być Bones.
Alan został zmodernizowany 2-3 tygodnie temu.

Odnośnie potworów - wejdź do gry i sprawdź.

Bo widzę, że nie grasz a wszędzie wtrącasz swoje 3 grosze.

RE: "Dzień Bota" Nowa strona, oraz kilka poprawek. - wisnia742 - 15-03-2018

Ja rozumiem, że w tekście ciężko wyłapać żart, ironie, czy sarkazm... Ale ja tam napisałem w nawiasie, że żartuje z tym dniem bota. Jak dla mnie spoko inicjatywa. Na poprzedniej edycji było 11 miesięcy z botem i bardzo mnie się to podobało.

Nie gram, bo do gry dorzuciliście swoje 500+ (więc moje 3 grosze jakoś chyba przełkniecie).

Poza tym sądzę, że unia europejska powinna być zniszczona, a kopia serwera Mazurka przywrócona z przed 15.01.2018r