Nie no, ale po co na rebornowych takie mooby jak bally czy onibal skoro na nich nawet się nie expi? Ja wiem, że będzie za szybko i w ogóle, ale przez to, że zrobiliście brak ograniczenia lvlowego i tak się tak expi. Mówiliśmy o nowych moobach, specjalnie pod reba, a nie expienie na tych samych, no to teraz zróbcie przynajmniej 4 takie same arenki, żeby było sprawiedliwie. Poza tym po co na arenkach rebornowych tam takie mooby jak crazy sheepy, a nie ma clawler mage, na które są taski?
+ Po exiva relogu na rebornowych wyrzuca na jakieś nieznane wody, skąd nie ma nawet jak wyjść.
++ Na niektórych arenkach rebornowych po kliknięciu dźwigni nie pojawia się mob, o czym pisałem już kilka razy albo pojawia się inny niż stoi za dźwignią.
A jeśli chcecie, żeby ludzie wrócili na respy to zróbcie tam exp 500x większy, bo jak ma się 30 lvl/h to nie ma nawet sensu expienie na respach, bo na wyższych lvlach expi się tylko i wyłącznie na taskach.
+ Po exiva relogu na rebornowych wyrzuca na jakieś nieznane wody, skąd nie ma nawet jak wyjść.
++ Na niektórych arenkach rebornowych po kliknięciu dźwigni nie pojawia się mob, o czym pisałem już kilka razy albo pojawia się inny niż stoi za dźwignią.
A jeśli chcecie, żeby ludzie wrócili na respy to zróbcie tam exp 500x większy, bo jak ma się 30 lvl/h to nie ma nawet sensu expienie na respach, bo na wyższych lvlach expi się tylko i wyłącznie na taskach.
Zaciśnij zęby, sam niczego nie zmienisz.
Uśmiechnij się, ręce schowaj do kieszeni.
Uśmiechnij się, ręce schowaj do kieszeni.
Mazurski OTS Facebook