![]() |
|
Areny rebornowe zmiana . - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Areny rebornowe zmiana . (/showthread.php?tid=18965) |
Areny rebornowe zmiana . - Papa SM - 25-11-2016 Propozycja dotycząca aren rebornowych . Jak wiemy na arenach rebornowych sa 4 areny z czego na 1 nie ma na czym expić . Vinox , czy nie można by było zmienić tych mobów na inne (300 k + ) lub dodać 2 areny , żeby było 6 ? A i jedna uwaga na prawej arenie są 2 repexy mialo to być zamienione na warda . Odnosząc się do wątku Virusa z dnia 11 listopada 2016 r o zmianie mobów na płatnych arenach (sam doł 2 arenki) zamiast Bally lub Crazy Sheepów zamienić na Repexy, ponieważ na Bally praktycznie nie expi (bo mamy Drako Posiony, Bally Lordy, Drako), a taski na Crazy Sheepach są nieopłacalne. Pozdrawiam , Papa Smerf
RE: Areny rebornowe zmiana . - Smerfik - 25-11-2016 Zmieniac zmieniac jestem za a szczegolnie za tymi platymi arenami
RE: Areny rebornowe zmiana . - Virus - 25-11-2016 Tak, dodac repexy na płatnych i zmodyfikowac te publiczne, bo debug na debugu .. RE: Areny rebornowe zmiana . - Norbi - 25-11-2016 Jestem na nie. Może najlepiej dodajmy na każdej arenie potwory od 750-800k, żeby szybko wbijać lvl. (25-11-2016, 21:37:39)Virus napisał(a): Tak, dodac repexy na płatnych i zmodyfikowac te publiczne, bo debug na debugu .. Debug na debugu? To proponuję expić ręcznie. RE: Areny rebornowe zmiana . - Antoine1 - 26-11-2016 zmiana mobow na arenie ma przyspieszyc expienie? smieszne chyba jak dasz repexy za inne moby to i tak bramka lvl bedzie od 580k jak sie nie myle. "debug na debugu? propnuje recznie expic" a to ze na publicznych relogne i pojawie sie na kolcach jest normalne? juz kiedys byl poruszany ten temat ale nic nie zostalo poprawione. P.S Jestem za zmiana mobow na arenach
RE: Areny rebornowe zmiana . - Vinox - 26-11-2016 dzięki za informacje jaki jest problem bo sprawdzałem posy i wszystko grało. Teraz już wiem dzięki Tobie że to relog miał wpisane złe posy. RE: Areny rebornowe zmiana . - Seven - 26-11-2016 (25-11-2016, 23:40:02)Norbi napisał(a): Jestem na nie. Akurat na tych arenach nawet jak ręcznie po 2 moby bijesz potrafią wyskoczyć debugi. RE: Areny rebornowe zmiana . - Papa SM - 27-11-2016 Szczerze , to wiem czego ekipa jest na nie . Bo sie k***a nie chce tego zrobić . No ale cóż nie ma zmian , nie ma ludzi . Proste ? proste . Lepiej dodać sale wymian na której nie wiem czy ktoś był na tej edycji . xDDDDD Ta arena na rebornowych to po prostu bajka wchodzisz na 300 k lev i nie ma gdzie expić miodzio . <3 Papa Smerf RE: Areny rebornowe zmiana . - Norbi - 28-11-2016 (27-11-2016, 8:44:57)Papa SM napisał(a): Szczerze , to wiem czego ekipa jest na nie . Bo sie k***a nie chce tego zrobić . No ale cóż nie ma zmian , nie ma ludzi . Proste ? proste . Człowieku, co za przeproszeniem ma piernik do wiatraka? Sala wymian została dodana na poprzedniej edycji, dodam że to Wy o to prosiliście. Nie mów mi, że nam się nie chcę, bo gdyby tak było to serwer zostałby wyłączony. Jeżeli Wam areny rebornowe nie pasują to wystarczy jeden przycisk i ich nie ma. Pozdrawiam, Vegeta. @down Areny są tylko dodatkiem. Respy dopasowane są do każdego lvl'a. Nie odpowiadają Ci potwory na arenach? Zapraszam na respy. Pozdrawiam, Vegeta. RE: Areny rebornowe zmiana . - Virus - 28-11-2016 Taaak prosilismy o sale wymiana mhm, została ona zrobiona bo oczywiście ekipie nie chciało się przeprowadzać wymian, a teraz nie jest ona potrzebna. Już od dłuższego czasu jest mowa o zmianę mobow na płatnych arenach i nie ma kto zrobić tego, czyżby brak czasu? Czy podmiana moba to tak dużo xD? RE: Areny rebornowe zmiana . - Seven - 28-11-2016 Cytat:@downPod ten exp ktory jest teraz na ots respy na pewno nie są dostosowane, praktycznie od 400k expi sie tylko i wyłącznie na taskach to jaki jest sens tam i robić taska dwa albo trzy razy dłużej? Na poprzedniej edycji opłacało się iść na resp i sporo osób tak robiło, ale wtedy nie było expa po 30lvl/h i to ze stamina 100% RE: Areny rebornowe zmiana . - Papa SM - 28-11-2016 Tak k***a , pójdę na respa a arenki będą stały puste xD Jak jest więcej aren niż ludzi na serwerze . Tego repexa na tej rebornowej arenie juz 3 tydzień zmienianiacie i zmienić nie możecie . OK , idę na respa weźcie tam alana dostawcie mogę EXPIC . Pozdrawiam , Papa Smerf RE: Areny rebornowe zmiana . - Lewy - 29-11-2016 Nie no, ale po co na rebornowych takie mooby jak bally czy onibal skoro na nich nawet się nie expi? Ja wiem, że będzie za szybko i w ogóle, ale przez to, że zrobiliście brak ograniczenia lvlowego i tak się tak expi. Mówiliśmy o nowych moobach, specjalnie pod reba, a nie expienie na tych samych, no to teraz zróbcie przynajmniej 4 takie same arenki, żeby było sprawiedliwie. Poza tym po co na arenkach rebornowych tam takie mooby jak crazy sheepy, a nie ma clawler mage, na które są taski? + Po exiva relogu na rebornowych wyrzuca na jakieś nieznane wody, skąd nie ma nawet jak wyjść. ++ Na niektórych arenkach rebornowych po kliknięciu dźwigni nie pojawia się mob, o czym pisałem już kilka razy albo pojawia się inny niż stoi za dźwignią. A jeśli chcecie, żeby ludzie wrócili na respy to zróbcie tam exp 500x większy, bo jak ma się 30 lvl/h to nie ma nawet sensu expienie na respach, bo na wyższych lvlach expi się tylko i wyłącznie na taskach. RE: Areny rebornowe zmiana . - Vinox - 24-01-2017 To się zdecydujcie co zmieniać. Czekam na jakieś konkretne propozycje. A czy te potworny są nadal pomieszane? Jak tak to proszę o /pos poprawię. |