08-12-2015, 1:12:37
Lewy bardzo dobrze to opisales, taka jest prawda
Vinox, poprawiac exp to Ty powinienes przed wlaczeniem serwera, a nie ku*wa po kilku tygodniach gdzie wiekszosc ludzi (w tym ja) wbila po 500k+ w jeden badz dwa dni, takich rzeczy sie nie robi niestety
Albo ustawiasz na samym poczatku taki mniejszy exp, albo zostawiasz jaki byl od poczatku..
Czlowieku, dodaj paru "zaufanych" ludzi do swojej ekipy.. zbierzcie sie wszyscy razem i przeanalizujcie ten serwer.. Ustawcie jeden konkretny exp, przetestujcie wszystkie potworki (Tak, WSZYSTKIE, bo w tym momencie 3/4 potworkow sa bezuzyteczne.) Wroce jeszcze do expa, czy to normalne Twoim zdaniem, ze w jeden dzien wbijalo sie 400-500k? a po Twoim genialnym pomysle na zmiane expa po zabiciu np. warda wpadalo 2%.. Nie mialbym nic przeciwko takiemu expowi, gdyby tak bylo OD POCZATKU, poniewaz top1 aktualnie mialby moze z 200k..
Myslisz, ze taki nowy gracz ktory spojrzy na statystyki na ktorych widzi, ze po kilku dniach sa juz 500-600k to mu sie bedzie chcialo grac na takim serwerze? Taka jest niestety prawda, wlaczyles serwer na ktorym byly DZIESIATKI bugow, zamiast go dobrze przetestowac przed uruchomieniem, dlatego teraz sie to zrobilo zalosne ;] Takie jest moje zdanie, pozdrawiam Was mordy
Vinox, poprawiac exp to Ty powinienes przed wlaczeniem serwera, a nie ku*wa po kilku tygodniach gdzie wiekszosc ludzi (w tym ja) wbila po 500k+ w jeden badz dwa dni, takich rzeczy sie nie robi niestety
Albo ustawiasz na samym poczatku taki mniejszy exp, albo zostawiasz jaki byl od poczatku.. Czlowieku, dodaj paru "zaufanych" ludzi do swojej ekipy.. zbierzcie sie wszyscy razem i przeanalizujcie ten serwer.. Ustawcie jeden konkretny exp, przetestujcie wszystkie potworki (Tak, WSZYSTKIE, bo w tym momencie 3/4 potworkow sa bezuzyteczne.) Wroce jeszcze do expa, czy to normalne Twoim zdaniem, ze w jeden dzien wbijalo sie 400-500k? a po Twoim genialnym pomysle na zmiane expa po zabiciu np. warda wpadalo 2%.. Nie mialbym nic przeciwko takiemu expowi, gdyby tak bylo OD POCZATKU, poniewaz top1 aktualnie mialby moze z 200k..
Myslisz, ze taki nowy gracz ktory spojrzy na statystyki na ktorych widzi, ze po kilku dniach sa juz 500-600k to mu sie bedzie chcialo grac na takim serwerze? Taka jest niestety prawda, wlaczyles serwer na ktorym byly DZIESIATKI bugow, zamiast go dobrze przetestowac przed uruchomieniem, dlatego teraz sie to zrobilo zalosne ;] Takie jest moje zdanie, pozdrawiam Was mordy
Mazurski OTS Facebook