Tak jak pisał ktoś wyżej tu nie chodzi o dodawanie jak największej il. rzeczy.... każdemu poprostu wszystko sie nudzi z czasem ... jeden znudzi sie po roku drugi po 3 latach... mozliwe, ze gdyby został wprowadzony remake mapy , pewne expowiska nabrały by innego wygladu, miasta zaczeły inaczej wygladać, to ludzie zaczeliby znów grać "bo było by to coś innego"
mnie osobiście znudziła ta gra,,, chetnie bym pograł, ale wiem, że jak zaloguje to nic nowego mnie nie czeka... nic nowego nie zostało dodane, expowiska wciaz wygladaja identycznie, potwory rowniez...
na rooku expowiska sa zrobione na odpie*dol, a potwory maja zle ustawiony mnoznik expa*, ale kogo to interesuje...? lepiej polepszyć 10 raz hasted ...
* resp halazzi, fluo, lupek i nojer.
Wiec dlaczego nie ma jeszcze respa od 30k na rooku...? technika idzie do przodu ponoć... zawsze wszystko jest spóźnione i wybłagane.
mnie osobiście znudziła ta gra,,, chetnie bym pograł, ale wiem, że jak zaloguje to nic nowego mnie nie czeka... nic nowego nie zostało dodane, expowiska wciaz wygladaja identycznie, potwory rowniez...
na rooku expowiska sa zrobione na odpie*dol, a potwory maja zle ustawiony mnoznik expa*, ale kogo to interesuje...? lepiej polepszyć 10 raz hasted ...
* resp halazzi, fluo, lupek i nojer.
Cytat:Vinox:
bo technika idzie do przodu a nie do TYŁU.
Wiec dlaczego nie ma jeszcze respa od 30k na rooku...? technika idzie do przodu ponoć... zawsze wszystko jest spóźnione i wybłagane.
Mazurski OTS Facebook