18-01-2012, 11:42:14
Siema, tak ostatnio patrzylem ze mi strasznie tibia muli... gdy sprawdzilem ilosc fps wyszlo tylko 11... Gdy odznaczylem Light Effects wzroslo do 17 fps.. To i tak bardzo malo i tak sie gra caly czas zacina inie ma przyjemnosci.
Siedze teraz na 2 kompie (Stary laptop) Toshiba Tecra i tu mam 80 fps i chodzi jak ta lala.. Chociaz jest duzo slabszy od stacjonarnego.
Jak moge powiekszyc? Liczbe FPS.
Moze to sie dziac z powodu windowsa 7 64 bit.. Chociaz Agrest ma taki sam i ma ok 40 fps.
Parametry dotyczace kompa Stacjonarnego.
Jest to dosc stary komputer:
2 gb Ramu
Core 2 duo 2ghz
Grafa Zintegrowana..
Jak na dzisiejsze czasy jest to slaby komputer ale podobno tibia dziala na Czajniku, wiec nie powinno byc z tym zadnych problemow.
Doradzcie jak moge zwiekszyc fps-y?
Dodam ze internet mam w miare niezly, bo uzywam go tez na tym lap. gdzie mam 90fps (6mb/s)
Siedze teraz na 2 kompie (Stary laptop) Toshiba Tecra i tu mam 80 fps i chodzi jak ta lala.. Chociaz jest duzo slabszy od stacjonarnego.
Jak moge powiekszyc? Liczbe FPS.
Moze to sie dziac z powodu windowsa 7 64 bit.. Chociaz Agrest ma taki sam i ma ok 40 fps.
Parametry dotyczace kompa Stacjonarnego.
Jest to dosc stary komputer:
2 gb Ramu
Core 2 duo 2ghz
Grafa Zintegrowana..
Jak na dzisiejsze czasy jest to slaby komputer ale podobno tibia dziala na Czajniku, wiec nie powinno byc z tym zadnych problemow.
Doradzcie jak moge zwiekszyc fps-y?
Dodam ze internet mam w miare niezly, bo uzywam go tez na tym lap. gdzie mam 90fps (6mb/s)
Mazurski OTS Facebook

Moj Wczesniejszy HPek Mial 120gb, i 1gb ramu, ten ma niezly procek, ale tylko jeden i malo Ramiku troche. Przy Internetku, Tibi i gg chociaz to malo, moze troche ciac
Tak jak ta toshibka na ktorej siedze, chociaz tutaj jest procek 1,6 i 1gb ramu, wiec tam moze byc ciezko
i nie wiem co robic.
W zamian nie będą ci działać gry bez karty graficznej i bardzo prawdopodobnie filmiki w necie i strony będą się ciąć . Z reguły tak jest beż sterowników od karty graficznej ;d