12-02-2012, 14:27:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2012, 14:28:47 przez Averxes.)
(12-02-2012, 14:22:49)Wannabe napisał(a): Szkoda, że stoisz dalej w pz, cipko .
1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania. 2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie. 3. Moderator nie obija się - moderator czuwa. 4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach. 5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę. 6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli. 7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli forumowiczów. 8. Moderator nie zakłada głupich tematów - moderator sprawdza czujność. forumowiczów. 9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 10. Szanuj moderatora swego - możesz mieć gorszego. [zakaz edycji sygnatury.]
Omg beka z ciebie wbij rsa przy mnie laczku zobaczymy czy będziesz miał powody do chwalenia się na forum.Może pochwalił byś się ale pustym charem z zdegradowanym lvlem.Beka
12-02-2012, 17:38:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2012, 17:39:30 przez Averxes.)
UP - W czym problem ...... ??????????????????????????
,, Ja lubie mieć RS'a " Buhahhahahaahahahahhahaaahhahahhaahahahahahahahaha
10 przykazań moderatora:
1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania. 2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie. 3. Moderator nie obija się - moderator czuwa. 4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach. 5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę. 6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli. 7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli forumowiczów. 8. Moderator nie zakłada głupich tematów - moderator sprawdza czujność. forumowiczów. 9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 10. Szanuj moderatora swego - możesz mieć gorszego. [zakaz edycji sygnatury.]
(12-02-2012, 17:38:13)Averxes napisał(a): UP - W czym problem ...... ??????????????????????????
,, Ja lubie mieć RS'a " Buhahhahahaahahahahhahaaahhahahhaahahahahahahahaha