Quest na mbp zrobilem bez poradnika bo juz dawno. Najgorsze ze autor popelnil duzo bledow, np. Ze trzeba golden ring a potrzeba golden amulet. Juz 2 osoby sie mnie pytaly bo kupily g ring a npc im nie chce wziasc. Brak ssow, zagmatwane, brakuje watka z pirate jack, pozamieniane przedmioty, nie podana ilosc ng (powinno 5 byc) wiec za checi 3/10.
Mi Pierwsza część się bardzo przydała ,,Potrzebne Przedmioty" . Reszty nie potrzeba, bo chyba każdy umie czytać ze zrozumieniem.
Dzięki za poradnik 10/10 .
10 przykazań moderatora:
1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania. 2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie. 3. Moderator nie obija się - moderator czuwa. 4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach. 5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę. 6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli. 7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli forumowiczów. 8. Moderator nie zakłada głupich tematów - moderator sprawdza czujność. forumowiczów. 9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 10. Szanuj moderatora swego - możesz mieć gorszego. [zakaz edycji sygnatury.]
Skąd można to lotnąć lub lepiej co to jest (jak to jest motylek to skąd można go lotnąć lub gdzie można go znaleźć) ??? bo nie za bardzo wiem jak mam dalej wykonać questa
Skąd można to lotnąć lub lepiej co to jest (jak to jest motylek to skąd można go lotnąć lub gdzie można go znaleźć) ??? bo nie za bardzo wiem jak mam dalej wykonać questa
To jest co restart na etero sie loota. Pamiętaj kto pierwszy lognie ten jego motyl
Pozdrawiam