• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Działy ogolne › Propozycje
« Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 ... 26 Dalej »

Reborny!

Ankieta: Tak nie
Tak, napisz swoje propozycje
33.33%
2 33.33%
Nie, napisz dlaczego.
66.67%
4 66.67%
Razem 6 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Thread tools
Reborny!
Offline marcind
Młodszy Nowicjusz
4 Liczba postów:

01-02-2020, 11:27:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2020, 11:34:27 przez marcind.)
Tak jak wiecie zaraz będą osoby, które będą miały powyżej 820k. Bez sensu jest non-stop expienia do XXXX lvl'a. Moja propozycja jest taka, aby dodać reborny, z którymi będziemy bili powiedzmy 10% więcej, oraz będziemy mieć 50% więcej expa zmniejszonego. Jako, że osoba, która posiada reborny będzie miała nowe wyspy, questy itd (ciekawie można to zrobić). Oczywiście, że z kolejnym rebornem, aby ich dużo nie było powiedzmy max 2/3 to teraz masz 50% to z kolejnym 70% mniej expa i np. nie mozna uzywac exp ringów. Jest dużo urozmaiceń co do reborna.

http://mazurski.xaa.pl/showthread.php?ti...ght=reborn

Pamiętam jak były reborny, fajnie się grało, ale lepiej rozplanować ten reborn. I liczba graczy wzrosła do 150 online.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline wisnia742
Nabijacz postów
368 Liczba postów:

01-02-2020, 19:01:50
Jak sobie pomyśle, ze miałbym wbić 820k i miałbym mieć wyzerowany lvl, z mniejszym expem itp. To by misie odechciało od nowa expić.

W porównaniu do poprzednich edycji jest naprawdę niski exp stage, bicie od nowa lvl z dodatkowymi utrudnieniami nie ma sensu.

Przypominam, że po 820k mam ala reborn który dostaje nowy outfit, czary oraz nową profesje, dostęp do wyspy dla rebornów.
http://www.mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=19296

[Obrazek: yAfoKhm.png]
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline marcind
Młodszy Nowicjusz
4 Liczba postów:

01-02-2020, 21:00:43
Bez sensu jest expienie XXXX lvl'a. Zauważ, że mając reborn byłbyś nowe wyspy oraz questy, oraz inne udogodnienia. Nie musiałbyś tylko EXPIC itd.. Dużo jest rzeczy dougodnienia.. Mając powyżej 820k jest to bez sensu, ponieważ tylko expisz, expisz owszem można dodać questy itd, ale to nie ma sensu..

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline wisnia742
Nabijacz postów
368 Liczba postów:

02-02-2020, 0:33:43
A majac xxx lvl nie można mieć nowych questów? Dostępu do nowych wysp oraz innych udogodnień? Można. Wbij pierw 820k

Przypominam, że po 820k mam ala reborn który dostaje nowy outfit, czary oraz nową profesje, dostęp do unikalnej wyspy.

[Obrazek: yAfoKhm.png]
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Novi
Emeryt
2 051 Liczba postów:

02-02-2020, 0:38:00
Reborny byly i sie nie sprawdzily.
Zobacz Co ty w tym momencie przedstawiles.
Jestes 820k RP > Wbijasz reborn.. dostajesz +10% hitow i -50% expa. Wbicie teraz 600k zajmuje 3-4 miesiace wiec wtedy zajmie pol roku.. dajmy na to bijesz 3 miesiace i masz 400-500k I co? xd i zamiast 15 milionow bijesz 16 xD powiedzmy. Fansatyscznie. Przychodzi do Ciebie 800k ms bez reborna ktory gra duzo krocej wynik? Padasz tym swoim marnym rebornem jak szmata.
Nie przedstawiles zadnego konkretnego argumentu. Nie wiem kim jestes i czy masz jakikolwiek lvl tutaj jesli nie to wbij i wtedy pisz takie propozycje. Bo propozycje takie z dupy , to moze reborn? Sa bezsensowne.

Licznik Odwiedzin:
monitoring pozycji
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline marcind
Młodszy Nowicjusz
4 Liczba postów:

02-02-2020, 1:20:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2020, 23:19:14 przez Novi.)
Smieszny tutorku....

Zacznijmy od tego, że nie potrafisz czytać, a na dodatek liczyć. Zacznijmy od tego, że hp by się nie resetowało tylko by szło dalej. Jesteś załosny serio.. XD

No to posłuchaj mnie śmieszny Playerku.
Po 1 pokaż mi chara ktorym miałes 600k i go sprzedałeś bo nie oplaca sie grac dalej. Nie ma takiej postaci tutaj na serwerze.
Po 2 Nie jestem tutorem.
Po 3 Nie napisałeś w swojej propozycji ze zycie zostaje na tym samym poziomie.
Po 4 nie uzywasz opcji edytuj
Po 5 Obrazasz Ekipe Forum.
Beda %%% Smile

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Atnoks
Średnio Zaawansowany
37 Liczba postów:

02-02-2020, 1:27:38
Jak dla mnie temat do zamknięcia, niech gość najpierw wbije 820k,a założę się, że typ ma max 300k i wielkiego pomysłodawcę zgrywa.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline marcind
Młodszy Nowicjusz
4 Liczba postów:

02-02-2020, 11:26:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2020, 11:27:17 przez marcind.)
Miałem 600k, ale sprzedałem. Powiem CI, że jak były reborny to miałem reborna, także się nie wypowiadaj jak nie wiesz.. Ludzie piszą propozycje, więc z jakiej racji ma być to do zamknięcia? Póżniej nie płacz, ze nic nie dodają i gracze uciekają.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Atnoks
Średnio Zaawansowany
37 Liczba postów:

02-02-2020, 14:55:22
Akurat ta propozycja już była na serwerze i się nie sprawdziła. Wymyśl coś nowego, a nie odgrzewasz kotlety Wink

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Savater
Gaduła
152 Liczba postów:

04-02-2020, 12:46:35
Jak dla mnie mizerny pomysł, o ile pamietam po wbiciu 820k jak prezes napisał dostajesz nowa profesje, nowe czary <chociaż te czary nie potrzebne bo i tak tyle samo bijesz> i chyba wiecej hp/mp na lvl ale pewny nie jestem. Co do wyspy to ona nawet nie jest dokonczona dla reba a już troche istnieje na tym serwerze, więc ja nie widzę tego żeby cokolwiek było tworzone dla rebów.I tak wiem że ludzie wbiją 820k i już bedą tylko lootać i nic więcej, bo po prostu ten exp za wolno leci.. A ty go chcesz jeszcze zmniejszać <bez sens>.Za każdym razem jak edycja już trochę trwa to zawsze sie taki znajdzie co mu przeszkadzają duże lvl. Tylko ciekawi mnie to że nikt z topki nie marudzi na ten stan rzeczy.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend