![]() |
|
Prezentacja strony + Zabezpieczenie! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Prezentacja strony + Zabezpieczenie! (/showthread.php?tid=6995) |
Prezentacja strony + Zabezpieczenie! - Vinox - 25-02-2010 Witam, dziś przedstawiam stronkę serwera OTS'a która na dniach mam nadzieję wprowadzimy o to jej wygląd ![]() Także przedstawiam wam nowy system zabezpieczający anty spam. Jak to działa? Bardzo prosto x4 szybkie wysłanie wiadomości spowoduje zablokowane na 30 sekund. Życzymy miłej gry. RE: Prezentacja strony + Zabezpieczenie! - #Hunted - 25-02-2010 Stronka jednym słowem prezentuję się zajebiście, oby tak dalej. Pozdrawiam. RE: Prezentacja strony + Zabezpieczenie! - Sir Goldi - 25-02-2010 Stronka prezentuje się super ale nie przesadzasz Vinox z tym antyspamem. Proponuje 6 szybkich wysłanych wiadomości i dopiero zablokowanie ich wysyłania na 30 sekund. RE: Prezentacja strony + Zabezpieczenie! - ManiQ - 25-02-2010 10000000000% lepsza niż to co teraz... @down dokładnie. RE: Prezentacja strony + Zabezpieczenie! - Przemix - 25-02-2010 Może być. Ale te screeny co się wyświetlają na górze ACC, zamieniłbym na takie z Mazurka. RE: Prezentacja strony + Zabezpieczenie! - Vinox - 25-02-2010 up, od stronki jest Drivex. Ja tu jestem od Muted. RE: Prezentacja strony + Zabezpieczenie! - Black - 26-02-2010 git stronka ; ) może być ; p _____________________________________
RE: Prezentacja strony + Zabezpieczenie! - Sosik Gse. - 26-02-2010 Strona fajna. Ale z muted to ... 30 sekund, dla mnie za dużo. RE: Prezentacja strony + Zabezpieczenie! - Rolus - 26-02-2010 (25-02-2010, 22:35:08)Przemix napisał(a): Może być. Ale te screeny co się wyświetlają na górze ACC, zamieniłbym na takie z Mazurka. To samo co Przemek i jeszcze bym usunął ten napis "Bohater" Pozdro. RE: Prezentacja strony + Zabezpieczenie! - Hardcore - 26-02-2010 Super stronka vixon oby tak dalej :p RE: Prezentacja strony + Zabezpieczenie! - Drivex - 26-02-2010 Te screeny wziąłem z google images po wpisaniu hasła "Tibia", oczywiście będą z Mazurka jak tylko ktoś mi takowe dostarczy ![]() Co do napisu, również może być dowolny, tylko chciałem odzwierciedlić atmosferę RPG napisami typu "Bohater; Przygoda; Wojna" itp. Możecie również w tym temacie pisać, co byście dodali ew. zmienili lub też usuneli. Pozdrawiam, dvx @EDIT Co do sloganu "Najlepszy polski OTS 7.6" - Jeżeli chodzi o OTSy 7.6, z expem takim lub podobnym, wiadomo że Mazurski wychyla się dosyć na przód. RE: Prezentacja strony + Zabezpieczenie! - elo! - 26-02-2010 z tym napisem "najlepszy polski ots" to lekko przesadziłeś ; D ten ots ani nie ma największej ilości graczy online, ani najlepszej mapy, ani najlepszego oskryptowania, więc nie widzę powodu oceniać go jako 'najlepszy' ; D RE: Prezentacja strony + Zabezpieczenie! - Vatinex - 26-02-2010 A czy będzie trzeba zmieniać hasła czy coś tam czy nigdy? RE: Prezentacja strony + Zabezpieczenie! - Kaziomazio - 26-02-2010 Dobry pomysł ;p ale popieram to z tymi 6 szybkimi wiadomościami RE: Prezentacja strony + Zabezpieczenie! - Vinox - 26-02-2010 Up zaawansowany Muted System jeżeli mam Ci z tej strony odpowiedzieć nie ucina rozmów jak poprzednie i co najważniejsze bez crashow.
|