06-06-2011, 9:41:37
![[Obrazek: a646a030d2.jpg]](http://img137.imageshack.us/img137/3247/a646a030d2.jpg)
Sorcer Fighter Here

|
Pokaż się!
|
![]() ![]() New foto z teraz ![]() Pozdro dla: Soula, Loriena, Gammadiona i Birta. GieZóówy . ![]() #Morton Kolor czerwony jest zarezerwowany tylko i wyłącznie dla administracji.
20-12-2011, 17:34:55
Wu tang 372.000 - SPRZEDANY!
Aylitha 500.000 - SPRZEDANY! Hevrax 65.500 - GRAM ;d!
07-02-2012, 19:15:39
To Właśnie Ja. Pozdro dla wszystkich moich ziomuf. ;]
10 przykazań moderatora:
1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania. 2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie. 3. Moderator nie obija się - moderator czuwa. 4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach. 5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę. 6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli. 7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli forumowiczów. 8. Moderator nie zakłada głupich tematów - moderator sprawdza czujność. forumowiczów. 9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 10. Szanuj moderatora swego - możesz mieć gorszego. [zakaz edycji sygnatury.]
18-03-2012, 2:45:10
27-07-2012, 19:03:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2013, 22:01:44 przez Dragon Fire.)
każdy ukarany wraz z Azbestem, co do tematu zdjęcia sashy nie no widocznie Wy chodzicie po domu w "dzinsach" bo ja aktualnie tez chodzę w dresach po domu, a czy je prasuje? żeby po domu chodzić? No jestem bardzo Ciekawy Czy Ty Botanic prasujesz.... Fajnie wiedzieć że jestem wieśniakiem też bo nie prasuje spodni "zeby chodzić po domu" pomyśl głową, a później coś napisz. Oczywiście kontynuacja postów bez fotek będą leciały dalej warny. up niestety, ale nie. Nie interesuje mnie publikacja swojego zdjęcia kto ma to niech ma i niech tak zostanie, będę wdzięczny, chyba posiadam jakieś prawo do "prośby o dalszym rozsyłaniu" Bo nie chce żeby za przeproszeniem trafiło na jakiś idiotów i je przerabiali i był to hit tygodnia albo miesiąca, chociaż dla niektórych osób juz jest xD up2 zapewne, dlatego nie chciałbym widzieć ich wypocin i banować |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |