24-09-2009, 23:01:22
Siema, słucham reggae od 4 lat i tylko reggae.
Sory ludzie, ale nie rozumiem jak mozna sluchac pustego techno i zarazem reggae. Wlasnie jak?
Wiem... Na temat gustów sie nie dyskutuje, lecz jakby kto kolwiek z was (Tych, którzy pisali, że słuchają reggae i Techno) wsłuchał się w przekaz zawarty w utworach Reggae nie mógłby słuchać również Techno. ;/
Na dyskoteki nie chodze. Polecam Ruraclub w częstochowie dosyć często są tam wykonawcy reggae, można sie pobawić, upalić itd.
ogólnie dobry melanż.
Można przecież mieszać reggae z hip hopem, dancehallem, bo to wszystko podchodzi pod siebie jest fajnie zgrane.
Reggae dla poprawy Humoru?
Nie wiem... Może lubisz się tylko upalić i przy tym słuchac Reggae...
Jeśli chcecie z dumą napisać, że słuchacie Reggae to wcześniej wsłuchajcie się w piosenki, które słyszeliście i zinterpretujcie je. Dla mnie świat stał się lepszym
Pozdrawiam squad Mazura
Sory ludzie, ale nie rozumiem jak mozna sluchac pustego techno i zarazem reggae. Wlasnie jak?
Wiem... Na temat gustów sie nie dyskutuje, lecz jakby kto kolwiek z was (Tych, którzy pisali, że słuchają reggae i Techno) wsłuchał się w przekaz zawarty w utworach Reggae nie mógłby słuchać również Techno. ;/
Na dyskoteki nie chodze. Polecam Ruraclub w częstochowie dosyć często są tam wykonawcy reggae, można sie pobawić, upalić itd.
ogólnie dobry melanż.Można przecież mieszać reggae z hip hopem, dancehallem, bo to wszystko podchodzi pod siebie jest fajnie zgrane.
Reggae dla poprawy Humoru?
Nie wiem... Może lubisz się tylko upalić i przy tym słuchac Reggae...Jeśli chcecie z dumą napisać, że słuchacie Reggae to wcześniej wsłuchajcie się w piosenki, które słyszeliście i zinterpretujcie je. Dla mnie świat stał się lepszym

Pozdrawiam squad Mazura
Mazurski OTS Facebook