30-01-2018, 21:34:52
(30-01-2018, 21:22:58)Kogz napisał(a): Przykro mi, ale od oceniania i decydowania czy mój filmik się nadaje czy nie decydować będzie adminsitracja a nie takie gówno jak Ty, więc nie pierdol mi, że się nie nadaje bo nie było podpunktu w zasadach ''filmy z 2013 się nie liczą''. Może i jest stary, ale zjada Twoje 2 minutowe wypociny. Podsumowująć zauważam, że masz problemy z banią tibijski przyjacielu i na tym zakończę te bezsensowną decyzję. Wyniki poznamy wkrótce
Ty jestes glupi czy tylko takiego udajesz powtarzam Ci tepaku do Twojej pustej mozgownicy administracja nie bedzie oceniac tego samego filmiku co juz kiedys oceniala ta sama prezentacje przeciez to jest logiczne ze za cos co juz bylo oceniane i wynagradzane to juz nie bierzesz w to zadnego udzialu zeby cokolwiek wygrac nie za to samo gdzie zgubiles mozg ja sie Ciebie pytam chyba nikt tak durny nie moze byc myslac ze przyjmie sie poraz kolejny ten sam filmik z prezentacja radze zainwestowac w mozg bo myslenie to Ci raczej nie wychodzi ja nie bylbym az tak glupi zeby wstawiac to samo co juz kiedys za ten sam filmik wygralem nagrode podkreslam Ty dostales juz nagrode za ta prezentacje co drugi raz Ci sie nie nalezy mam nadzieje ze pojmiesz to co Ty wyrabiasz i dotrze cos do tej lepetyny bezmyslnej i nic nie musza opisywac zeby to zrozumiec ze za cos co juz bylo oceniane nie moze byc poraz kolejny oceniany filmik!!
Mazurski OTS Facebook