każdy ukarany wraz z Azbestem, co do tematu zdjęcia sashy nie no widocznie Wy chodzicie po domu w "dzinsach" bo ja aktualnie tez chodzę w dresach po domu, a czy je prasuje? żeby po domu chodzić? No jestem bardzo Ciekawy Czy Ty Botanic prasujesz.... Fajnie wiedzieć że jestem wieśniakiem też bo nie prasuje spodni "zeby chodzić po domu" pomyśl głową, a później coś napisz.
Oczywiście kontynuacja postów bez fotek będą leciały dalej warny.
up
niestety, ale nie. Nie interesuje mnie publikacja swojego zdjęcia kto ma to niech ma i niech tak zostanie, będę wdzięczny, chyba posiadam jakieś prawo do "prośby o dalszym rozsyłaniu" Bo nie chce żeby za przeproszeniem trafiło na jakiś idiotów i je przerabiali i był to hit tygodnia albo miesiąca, chociaż dla niektórych osób juz jest xD
up2
zapewne, dlatego nie chciałbym widzieć ich wypocin i banować
Oczywiście kontynuacja postów bez fotek będą leciały dalej warny.
up
niestety, ale nie. Nie interesuje mnie publikacja swojego zdjęcia kto ma to niech ma i niech tak zostanie, będę wdzięczny, chyba posiadam jakieś prawo do "prośby o dalszym rozsyłaniu" Bo nie chce żeby za przeproszeniem trafiło na jakiś idiotów i je przerabiali i był to hit tygodnia albo miesiąca, chociaż dla niektórych osób juz jest xD
up2
zapewne, dlatego nie chciałbym widzieć ich wypocin i banować
Mazurski OTS Facebook