![]() |
|
Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Real Życie (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Czego słuchają gracze Mazurskiego? (/showthread.php?tid=43) |
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Mr.Shadow - 27-03-2010 Ja Słucham Hemp Gru,Peja,WWO,TrOoche Firmy ale Bardzo Malo xD RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Diablo - 27-03-2010 Slucham muzyki, a czego innego? A tak konkretnie to wszystkiego co wpada w ucho. RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Rysik - 27-03-2010 Ja słucham: Dance, Techno, House, Hardstyle, Trance, Electro, Clubbing, DnB , Pop, Rock i czasem Reggae
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Baniex - 12-04-2010 Rap, Rock, Techno, Dance, Hemp Gru, Electro, HardStyle, Firma, Dj Hazel, Energy, Peja, Linkin Park, Prosto, Metal. #Down. Jest ich dużo innych, powiem krótko i na temat, wszystko co w padnie w ucho.
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Waflus - 14-04-2010 Rap, hip hop, i czasem Reggae :-) RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Matt - 24-04-2010 rap, rap, rap x x x RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Timor - 25-04-2010 Słucham wszystkiego oprócz hip-hopu. RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - MShadow - 25-04-2010 Trance no i Techno ewentualnie Reggae :d RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Tharsher - 14-05-2010 Eminem, PFK, Kaliber 44, Hemp Gru, Eazy-E, Dr Dre, Snoop Gogg, WWO, PTP, Eldo, Pezet, DMX, Dj Unk, Ice Cube, Energy Mix, Dj Decks, Mobb Deep, Wu Tan Clan, Busta Rhymes, Tu Pac, Peja ??, i czasami jakiegoś Dissa
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - #Detralis - 26-05-2010 Ja słucham Hip-Hop, Firma, Peja, HG, JP, i wiele wiele inncyh
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Skiff - 27-06-2010 Ja słucham techno, elektro, house :ppp RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - csklab - 28-06-2010 a różnie rock rap pop a najlepsze zespoły i wykonawcy : Queen,Led Zeppelin,Michael Jackson,Smokie,WWO,Peja,HG,Firma, i wszytko inne co wpada w ucho ;D RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Maxuro - 07-07-2010 Rap, Techno, Rock, Electro, Peja, Firma, Hip - Hop, Hemp - Gru, Dance. Mam ich wiele innych, ale szkoda pisania. : D RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Novi - 07-07-2010 Ludzie HIP-HOP to jest kultura a Rap to jest muzyka pasujaca do niej wiec nie piszcie ze sluchacie i tego i tego Pozdro. Ja sluycham Łydki Grubasa Rock 4ever RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Rybak - 07-07-2010 Reggae, techno, Disco polo, trance , Hardstyle, house. RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - L O L E K - 08-07-2010 (26-05-2010, 6:42:28)#Detralis napisał(a): Ja słucham Hip-Hop, Firma, Peja, HG, JP, i wiele wiele inncyh rotfl. FIRMA JP - najczęsciej słuchana przez osoby w wieku 13 lat xd ! @top rap RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Diablo2 - 08-07-2010 Rap . RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - SzymonX - 13-07-2010 HG. Bonus RPK . RYCHU PEJA . DONGURALESKO .Sheller . Słoń . ~~`` I GANDZIA BUDUJE ALKOCHOL RUJNUJE ``~~ RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Ratello - 14-07-2010 No wiele słucham, ale wymienię parę. Firma, Techno, Electro, Protektor, Peja, Rock, Rap. RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Savander - 25-07-2010 Hehe ( nie chce żebyście mnie nazywali tak i owak ale) Ja lubie posłuchać Hannah Montana, David Guetta( czy jakoś tak nie znam sie na nazwach) I różne tego typu piosenk.Nie mam jako tako ulubionego stylu czy rodzaju muzyki Słucham co mi wpadnie do ucha
|