![]() |
|
Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Real Życie (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Czego słuchają gracze Mazurskiego? (/showthread.php?tid=43) |
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - kamex97 - 18-08-2009 Pop ,rock zespoły:nirvana,paramore,metro station ,marilyn manson RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - M'c - 20-08-2009 PEJA.. Don Gural ESKO EL POLAKO itp xD RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Smiley - 24-09-2009 Siema, słucham reggae od 4 lat i tylko reggae. Sory ludzie, ale nie rozumiem jak mozna sluchac pustego techno i zarazem reggae. Wlasnie jak? Wiem... Na temat gustów sie nie dyskutuje, lecz jakby kto kolwiek z was (Tych, którzy pisali, że słuchają reggae i Techno) wsłuchał się w przekaz zawarty w utworach Reggae nie mógłby słuchać również Techno. ;/ Na dyskoteki nie chodze. Polecam Ruraclub w częstochowie dosyć często są tam wykonawcy reggae, można sie pobawić, upalić itd. ogólnie dobry melanż.Można przecież mieszać reggae z hip hopem, dancehallem, bo to wszystko podchodzi pod siebie jest fajnie zgrane. Reggae dla poprawy Humoru? Nie wiem... Może lubisz się tylko upalić i przy tym słuchac Reggae...Jeśli chcecie z dumą napisać, że słuchacie Reggae to wcześniej wsłuchajcie się w piosenki, które słyszeliście i zinterpretujcie je. Dla mnie świat stał się lepszym ![]() Pozdrawiam squad Mazura
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Kuaro - 26-09-2009 Słucham Hip-Hop. A tak w szczegółach to zespołu z miasta w którym mieszkam (Rzeszów). Zespół nazywa się RwP i spiewa o moim ukochanym klubie ZKS Stal Rzeszów!
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Kanio - 12-10-2009 No to powiem czego ja słucham. Techno Dj Hazel Metal Peja JP RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Sturnusek2 - 14-10-2009 Techno, Hardstyle i lekki metal RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - kamex97 - 14-10-2009 Techno , hip hop ,metal (czasem), pop,rock Prawie wszystkiego ;p . ;D ulubione zespoły i wokaliści : Linkin Park Agnieszka Chylińska Marylin Manson Sidney Polak Peja dj raaban eminem pitbull tinchy stryder n dubz mezo black eyed peas Kid cudi Katerine Inna Pezet rhcp RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Bobo Knigh - 14-10-2009 Rock <3, Hip-Hop, Techno ITP.
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Bert - 29-10-2009 ja rock,pop,hip-hop(nie polski) Linkin Park, Nightwish, Akon, Cascada,Silk the Shooter, T.I ps. Peja wygląda na geja
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Hermes - 10-11-2009 Od 3? no może 4 lat Linkin Park (muzyka dobra na wszystko), tak poza tym techno (ale tylko na disco ;d), rap (oby nie polski bo go nie trawie) i ewentualnie jak już nie mam ochoty na nic to internetowe radio i wszystko po kolej co wpadnie w ucho.
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Niewidzialny - 08-12-2009 Ja różnie kiedys only techno potem only metal (hunter zaj****ty zespol)a teraz sie ustatkowalem na raga reggae ale to nie znaczy ze nie slucham nadal metalu i techna lubie tez rock punk:]A kilka zespolow i wykonawcow: NDK (natural dread killaz) Pajujo Bas Tajpan Junior stress Jamal KSO Silesian Sound System Dj Tiesto (element's of life najlepsza nuta) EWR (east west rockers) ACDC Mesajah Happysad Farben Lehre Chvasciu Coldplay Dreadsquad Evanescence Firma (zadko i tylklo kilka piosenek) Habakuk Grubson NKS OffSpring Nirvana Metalica Red Hot Chilli Peppers Vavamuffin Zipera I ogolnie dlugo by mozna bylo wymieniac ale tego najwiecej i najczesciej wiec jak widac slucham muzyki różnej:]Zapomnialem dopisac Greenday i Linkin Park ![]() Sztelfix mowisz ze do techno mozna tanczyc a do metalu mozna pogowac po jednym koncercie w dodatku pol kilo mniej wazylem KOCHAM POGO<333333
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - e' Luko - 13-12-2009 Peja, Hemp-Gru, Prosto. Tego Słucham noi czasem zespołu z mojego miasta RwP RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Haw - 14-12-2009 Niewidzialny ale uważaj na koncertach, bo koleżanka ma coś zmiażdżone, bo na barierkę ktoś ją popchnął ; /
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Johan - 14-12-2009 To tak rock,metal,Hip hop polski i amerykanski i niektore techno ![]() ![]()
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Diablo - 14-12-2009 (29-10-2009, 16:04:40)Bert napisał(a): ja rock,pop,hip-hop(nie polski) Powiedz tak na jego koncercie Ciekawe czy wyjdziesz zywy.
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - MrSUnshine - 19-12-2009 Głównie Hip-Hop Polski, O.S.T.R , PMM , W.E.N.A , K44 , Paktofonika, Na jakieś imprezie "od biedy" można posłuchać czegoś innego
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Krajapall - 19-12-2009 HG Hemp Gru Dobre nutki...............
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Obseydon - 19-12-2009 Hip Hop wymiata ![]() Rock też fajny ale Hip Hop to coś RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Grobel - 02-01-2010 Hip-Hop,Techno i w sumie to by było na tyle
RE: Czego słuchają gracze Mazurskiego? - Rabbitex - 06-01-2010 Rap typu : Molesta, Peja, Hemp gru
|