22-01-2023, 10:53:49
Cześć, ziomy. Zachęcam wszystkich do komentowania, wyrażania swoich opinii zarówno tych złych jak i dobrych. Wszelkie sugestie, krytyka i szczerość są mile widziane. Zachęcam również Vinox do pozostawienia komentarza i wyrażenia opinii.
Oto moje propozycje:
- premium exp roomy - nowe expy dostępne tylko dla graczy posiadających specjalny item ze sklepu serwera.
- możliwość kupna SL event - pracuję w wymiarze 24 godzin, przez co mam utrudnioną możliwość wykonania SL eventu. Ogromna prośba do Vinox, proszę o rozważenie tej propozycji.
- stawianie na rozwój item shopu, rozwój serwera wiąże się z utrzymaniem go. Dodanie do item shopu możliwość kupna przedmiotów w ilośći x5 i x10 znacznie przyśpieszy kupowanie. Osobiście mnie męczy wylogowywanie się dwudziesty raz z rzędu i wpisywanie dwudziesty raz kod BLIK. Także ogromna prośba do Vinox o rozważenie tej propozycji.
- ogólne stawianie na zyski które może przynieść rozwój item shopu, wyjście na przeciw graczom którzy chcą inwestować w swoje konto a przy tym wspierać serwer. Mam na myśli nowe itemy w sklepie. Jakie? To trzeba przemyśleć.
- outfity - outfity by były kupowane jak do tej pory, u NPC na północ od depot. Z tym że, byłyby na czas a cena za ich kupno rosłaby
wraz z poziomem gracza. Dodatkowo outfity dodawałyby bonusy, było by kilka opcji do wyboru, np. +3 fist fighting, +3 shielding itp.
- zmniejszenie zdobywania skilli o 50% (fist fighting, shielding, sword, magic, itp.) gdy stamina spadnie poniżej 8 godzin, itd.
- nie wiem czy już jest taka możliwość, ale zaryzykuję. Kupno pustych domów komendą np. "!buyhouse" lub "/buyhouse" I możliwość
utracenia ich już po 2 tygodniach braku aktywności.
- usuwanie co jakiś czas nieaktywnych jak i aktywnych gildii których celem było bezsensowne stworzenie ich. Jak np. gildie "suruwka" i "exori max". Usuwanie następowałoby również w przypadku naruszenia granicy dobrego smaku.
- zwiększenie szybkości zdobywania fist fighting i shielding, obecnie jest to bardzo zaniżone. Przez co nie opłaca się to.
- cykliczne exp maratony, odbywające się w piątek, sobotę i niedzielę (wtedy większość graczy ma wolne od pracy)
w godzinach między 18:00-20:00 i trwające 20 minut.
- aktywny shared (party) bez obowiązku pozostawania w party (automatyczny exp dla członków gildii). Niektóre nowe gildie nie mają skryptu, to by ułatwiło im rekrutowanie nowych członków gildii. Nie wiem czy jest taka możliwość. Proszę Vinox, oświeć mnie.
- możliwość dodania komentarza dla postaci na stronie serwera.
- możliwość dodania avatar dla gildii.