09-01-2023, 11:17:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2023, 13:37:05 przez StevFrench.)
Hejka, ja wiem, że większość respów dla większych lvl była robiona typowo pod Prezesa i dla Prezesa (pełen rispekt za posiadany lvl i blokowanie bossów byśmy my leszcze mogli zabić bossa ). Odnośnie respu właśnie tych bl VIP, nie można nic zrobić by te dłuuuugie mostki były chociaż 2sqmowe? Zdecydowanie utrudnia to poruszanie, a jest nas tam trochę (Prezes-Felix, Ja, kici kici, pinkest) frekwencja ewidentnie wzrosła i to naprawdę była by poprostu ulga.. Nie kojarzę innych takich respów gdzie są takie dłuuuugie wąskie gardła.
Więc moja propozycja jest poprostu stworzenie mostków conajmniej 2 sqmowych, już nie wspominając o dodaniu paru bally lordów na nich
@edit
Aa jeszcze mi przyszła myśl, o usunięciu prxy okazji "chmurek", bo one na rooku to też zdecydowanie rzadkość i nie są potrzebne
Więc moja propozycja jest poprostu stworzenie mostków conajmniej 2 sqmowych, już nie wspominając o dodaniu paru bally lordów na nich
@edit
Aa jeszcze mi przyszła myśl, o usunięciu prxy okazji "chmurek", bo one na rooku to też zdecydowanie rzadkość i nie są potrzebne