• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Działy ogolne › Propozycje
« Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 ... 26 Dalej »

Pytanie do wszystkich i vinoxa

Ankieta: Jesteście za tym co napisałem
Tak jestem za zmianami
100.00%
2 100.00%
Nie
0%
0 0%
Jestem ale nie ze wszystkimi się zgadzam
0%
0 0%
Razem 2 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Thread tools
Pytanie do wszystkich i vinoxa
Offline Matiego23
Średnio Zaawansowany
26 Liczba postów:

11-02-2020, 0:43:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2020, 2:17:51 przez Matiego23.)
Witam
 Pytanie do vinoxa
Pytanie 1 
Vinox czemu nie pytasz graczy o zdanie zmianach na serwerze takich jak exp, questy, zmiany ogólne serwera.
Pytanie 2 do graczy
Wolicie żeby Vinox pytał się was robił watki na forum z ankieta za i przeciw. Mowa tu jest odprawach ogólnych serwera dodania questów i nowych expowisk. 
Pytanie 3 
Vinox czemu zmieniles exp w środku edycji. Nie pytając o to graczy nie dając żadnej ankiety. Nie uważasz że takie coś dodało by graczom gwarancji że jednak się z nimi liczysz i ich zdaniem.
Rozwiązanie na pytanie 3
Dodawanie wątków na forum z ankietami propozycjami zmian na serwerze z twojej strony i strony graczy i dodanie na gc informacji że taka propozycja wplynela
4. Co Wy a to żeby nagradzać graczy za propozycję zmian serwera oczywiście te przegłosowane i wybrane przez administrację. 
5. Jeżeli chcesz zachować graczy rob coś żeby się coś dzialo. Konkursy zapowiedziane eventy itp. 
6. Wybierz osoby na Mt które znają serwer są pomocne i nie przeszkadzają innym.

Przepraszam za błędy

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Atnoks
Średnio Zaawansowany
37 Liczba postów:

11-02-2020, 2:39:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2020, 2:43:19 przez Atnoks.)
Na takie propozycje już za późno. Od x lat trwania serwera jest to samo.
Fajnie zapowiadająca się edycja, gra dużo ludzi, wracają starzy wyjadacze i gdy ots żyje w najlepsze jak zwykle admin swoimi decyzjami i zmianami na własną rękę wszystko koncertowo niszczy.
Przez tyle lat już powinniście się przyzwyczaić.
Przykład tej edycji. Start serwera maratony i najazdy co parę dni, a potem problem bo ludzie za szybko expia to trzeba robić im pod górkę z expem, wprowadzanie hasted run, kombinowanie z exp ringami.
Kolejny przykład odpalanie pod wpływem alkoholu 3 razy dziennie ten sam event a parę dni później płacz, że jest za dużo tokenów na serwerze i umyślne psucie piłka event by ograniczyć ilość tokenów.
Tego jest więcej, ale nie ma sensu przytaczać kolejne przykłady bo sami dobrze wiecie jak jest.
Już nie wspomnę o dawaniu pozycji w ekipie graczom, którzy na co dzień prezentują skrajną patologie i nie mają pojęcia o serwerze.
Widocznie teraz rekrutacja polega na dobieraniu członków z tym samym bądź niższym ilorazem inteligencji co hoster.
Nie pozostaje mi dodać nic więcej jak życzyć miłej i przyjemnej gry do końca tej edycji, która jak da się zauważyć wielkimi krokami zbliża się ku upadkowi.
Na sam koniec pozwolę sobie dodać, że zwrócenie uwagi bądź napisanie prawdy czy to w grze czy na forum jest od razu karane banem/warnem z racji tego że ktoś nie potrafi znieść odrobiny zasłużonej krytyki.
Pozdrawiam

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Sparta
Nowicjusz
20 Liczba postów:

11-02-2020, 3:13:09
Cóż mogę tu więcej dodać. Zgadzam się z przedmówca. Wszelkiego rodzaju zmiany dotyczące rozgrywki powinny być konsultowane z graczami czy też przez dodanie wątków na forum ankiet. Zabawy z expem i wszystkim innym kiedy edycja trwa już 3miesiac jest co najmniej idiotycznym pomysłem nie pomagającym graczom a wręcz utrudnianiem i odbieraniem frajdy z gry. Z roku na rok niestety jest to samo. Samowolka ze strony admina doprowadza do tego co zawsze.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Papa SM
Banned
144 Liczba postów:

11-02-2020, 10:24:21
Pisanie, że Admin spierdolil edycję to już pisze się co edycję XD nawet nie chce mi się jakoś tego komentować bo co roku pisze się to samo, także widzimy się na następnej edycji i w takim samym składzie 🤣🤣🤣

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Ogoraz
Nowicjusz
24 Liczba postów:

11-02-2020, 13:05:30
Co do pytania o opinię graczy, jest pewne logiczne wyjaśnienie. Mianowicie takie, że robi konta i z owych kont pisze (sam do siebie), żeby zmienić to, to i tamto. Przynajmniej tak to widzę, bo nie widzę osób, które chciałyby pewne zmiany, które były z przysłowiowej pizdy wzięte.
Kiedy rozpoczynała się edycja, dokładnie pamiętam co pisałem panu Atnoksowi. Otóż były wtedy wybory, także była to doskonała okazja, żeby porównać start edycji do owych wyborów. Mianowicie Vinox jest porównywany do pewnej partii rządzącej, pewnie każdy się domyśla o jaką chodzi. Tak, chodzi o Prawo i Sprawiedliwość. Naobiecywał kłamstw, naobiecywał góry złote na rozpoczęciu edycji. I rzeczywiście, na początku edycji (mimo, że nie grałem), było podobno bardzo dobrze. Problem pojawił potem, kiedy Vinox zdał sobie sprawę, że tak długo pięknie być nie może. Trzeba coś odpierdolić, dosłownie. I tu wkracza vinox, cały na biało. Nikt nie prosił o zmianę expa w środku edycji. Mimo jednak zrobił to. Nikt nie prosił o zmianę hp na slu. Mimo jednak zrobił to. Chciałbym, żeby nikt nie prosił o vinoxa o ogarnięcie się, bo jeszcze (nie daj boże) by się ogarnął. Co dalej, ekipa tego serwera to jedno wielkie nieporozumienie. Vinox musi organizować konkursy typu "kto bardziej poliże mi jajca dostaje pozycje". Bo nie ma innego, logicznego wytłumaczenia. Wasz kochany admin krytykę przyjmuje ciężej niż 11 letnia dziewczynka penisa od księdza. Myślę, że gdyby wystrzelić ego vinoxa i inną rakietę w kosmos, to ego zdecydowanie poleciałoby wyżej i przetrwało dłużej.
Podsumowując, nie spodziewałem się czegoś innego po tej edycji, tak jak mówiłem w sumie na początku, że pewnie do wiosny i się pożegnamy. Jak na razie vinox robi wszystko, żeby do wiosny zamknąć ten syf. Pewnie dostanę bana po napisaniu tego, bo skrytykowałem nieomylnego administratora, także do później. :]

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline 0 W N 3 D
Średnio Zaawansowany
27 Liczba postów:

11-02-2020, 16:54:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2020, 16:58:25 przez 0 W N 3 D.)
Dokładnie, admin nie potrafi żadnej krytyki przyjąć. Guru wprowadza jakiś szajs, ktoś piszę na ten temat negatywny komentarz, bo faktycznie zmiana do dupy to od razu jest hejterem i dostaje bana, bo liczą się tylko pozytywy i lizanie jajec. Zresztą nie tylko on tak robił, bo do ekipy też sobie niezłe elementy dobierał - np. taka Kinia czy Sir Assassin Pal.
Więcej pisać nie muszę, bo Ogoraz i Atnoks wszystko podali na tacy.

Edit:
Ogoraz napisał(a):Mianowicie takie, że robi konta i z owych kont pisze (sam do siebie), żeby zmienić to, to i tamto.
Jeśli to o Vinoxie to najlepsza akcja była jak zrobił sobie nowe konto Gm Azerbek i udawał swojego kolegę (bo chyba realnych nie ma xD) i że przekazuje mu serwer, a potem wyszło, że to on xDD

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Nestor1
Banned
127 Liczba postów:

11-02-2020, 17:13:00
Vinox, wybierasz ludzi do ekipy nawet na taką śmieszną posadkę jak młodszy tutor niekompetentych ludzi XD Gość kupił dwie postacie i z dupy nagle dostał MT, tu porażka. Tak samo było z tym avetadorem co po samej pisowni gość miał nie więcej niż 12 lat.
Co do expa; nie gram na main więc się nie wypowiem, ale gdy na rooku na godzine wychodzi mi 25lvl bez żadnego dopału to na prawdę odechciewa się cokolwiek expić, bo nawet nie ma po co Smile miałbyć tak samo nowy quest, podsuwałem Ci pomysły i żadnego nie wykorzystałeś, także powodzenia dalej Tongue

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend