• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Działy ogolne › Propozycje
« Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 ... 26 Dalej »

Zakaz uzywania MC

Thread locked 
Thread tools
Zakaz uzywania MC
Offline adam 257
Młodszy Nowicjusz
9 Liczba postów:

27-01-2020, 19:03:00
Wnioskuje o brak możliwości odpalaniu kilku Tibi jednocześnie by zredukować chamstwo ze strony dużych lvl bo uważają sie za nie wiadomo kogo i bija każdego co im wejdzie na arene która jest wola i twierdza ze jest ich prywatna .
Male lvl i nowi gracze nie maja z nimi szans a ekipa nie pomaga w tej wkestii a raczej im zezwala na to . 
Vinox zrób coś z ta sytuacja  albo niech lot zbierają na arenkach na swój lvl  a nie zajmują arenki dla graczy od 50k a maja 300-500.
Powinno być tak ze arena jest do któregoś levela i trzeba się przenieść na inna bo ta już blokuje dostęp.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Haw
Expert
259 Liczba postów:

27-01-2020, 19:04:01
nikt Ci nie broni przenieść się na respy Smile

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline wisnia742
Nabijacz postów
368 Liczba postów:

27-01-2020, 19:05:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-01-2020, 19:05:40 przez wisnia742.)
Dodaj ankietę. Ale jestem na nie. Bijesz sie o arenke na której jest 33% expa. Gdzie tu sens?

[Obrazek: yAfoKhm.png]
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline adam 257
Młodszy Nowicjusz
9 Liczba postów:

27-01-2020, 19:07:17
po pierwsze nie bije sie o arenke tylko jak mam ja zajeta to nie zycze sb zeby mnie dedal i zeby nie zajmowali jej 24/7 jak ktos hce pograc 1-2 h a oni nie maja zycia tylko Tibia i Tibia

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Vertez121
Nowicjusz
19 Liczba postów:

27-01-2020, 19:07:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-01-2020, 19:12:38 przez wisnia742.)
Ja nie wiem czy ty gosciu udajesz czy co, ale arenki publiczne nie sa do expa masz na nich 33% expa a na takim respie masz 100% , wiec co cie trzyma na tych publikach.Twoja glowa nie moze tego pojasc?.Wiec wypierdalaj na respy albo na vip arenki badz respy i nie wkurwiaj ludzi.Masz problem do kogos a to ty rzucasz gp/ccki/ciala na dzwignie i utrudniasz gre .Hipokryta JEbany

+10% za wulgaryzmy

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline adam 257
Młodszy Nowicjusz
9 Liczba postów:

27-01-2020, 19:12:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-01-2020, 19:13:20 przez wisnia742.)
nie zaczolem tego . tylko on . wiec temu napsialem ten wniosek wiec mnie nie wkurwac prosze. wina tego ze arenki nie sa do jakiego lvl i pozniej zakaz wejscia po przekroczeniu go to by sie nauczyli. a po drugie jak sie ma exp ringa bon kupiony i speeda to daja weicej niz 33% wiec nie pierdol

+10% za wulgaryzmy

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Novi
Emeryt
2 051 Liczba postów:

27-01-2020, 19:23:57
Posluchaj mnie uważnie kochaniutki.
Jestes jakims wielkim zjebanym dzbanem ktory najpierw "utrudnia" sobie gre a potem placze na forum.
Z tego co pamietam okolo tydzien temu biegales za moim botem na Bastkach, na arenie na ktorej potwory zaczynaja sie od 400k wiec nie na Twoj lvl i zbierales mojego loota, blokujac mnie klatka.
Nastepnego dnia znowu blokowales mnie klatka oraz rzucales pieniadze na dzwignie zebym nie lootal.

Wez wielki rozped i jebnij glowa w sciane zanim nastepny raz napiszesz Propozycje.

Daje 10% warna za brak ankiety. I zamykam temat.

Licznik Odwiedzin:
monitoring pozycji
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Thread locked 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Forum Mazurski OTS
  •  Lite mode
© Mazurski OTS
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku
Send thread to a friend