• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Działy ogolne › Propozycje
« Wstecz 1 ... 7 8 9 10 11 ... 26 Dalej »

Atnoox na ST!

Ankieta: Popierasz kandydaturę Atnooxa?
Oddaję głos na TAK
81.82%
9 81.82%
Oddaję głos na NIE
18.18%
2 18.18%
Razem 11 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Thread locked 
Thread tools
Atnoox na ST!
Offline Atnoks
Średnio Zaawansowany
37 Liczba postów:

05-01-2020, 23:51:31
Witam Szanownych Państwa!

Z dniem dzisiejszym tj. 05.01 przychodzę do Was z propozycją, która brzmi następująco:
Atnoox na Senior Tutora na MazurskimOTS.
W ostatnim czasie na serwerze przybyło dużo ludzi, są już obsadzeni młodsi tutorzy, jest też tutor, ale senior tutora nie ma.
Posiadam wieloletnie doświadczenie w grze, znam questy, a wyzwania nie są mi straszne! Jestem osobą dość rozpoznawalną można ze mną porozmawiać, pośmiać się, a gdy trzeba jestem tez poważny - myślę, że nowym graczom, którzy wejdą przyda się trochę takiej "rodzinnej atmosfery" jaką mam do zaoferowania. Ponadto jestem bardzo pomysłowy i jestem pewien, że moje propozycje wprowadzą na serwer jeszcze większy komfort rozgrywki niż dotychczas!

Od siebie mogę zaoferować: bronienie moich wyborców na SL Event, szeroki wachlarz pomocy potrzebującym. 
Zajmę się również sprawą skazańca z GM Island dobrze znanego Wam Cześka!
Panie Vinox proszę o przemyślenie mojej kandydatury, a Was drodzy gracze o głosowanie na moją osobę! 
RAZEM MOŻEMY WSZYSTKO!

Z poważaniem Atnoox.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Zenon H
Młodszy Nowicjusz
9 Liczba postów:

05-01-2020, 23:58:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2020, 23:59:46 przez Zenon H.)
W latach 2005-2008 mieszkaliśmy przez chwilę z rodzicami na Podlasiu, z tego rok (ostatni) w Białymstoku u mojej cioci. Ciocia miała 3-letnią córkę (moją kuzynkę) i tak się jakoś złożyło, że często się nią zajmowałem. Miała to być niby szkoła języka dla mnie (dzieciak oczywiście mówił po białostocku), tak naprawdę oczywiście znaleźli sobie darmową nianię.

Pewnego razu dostałem zadanie zabrania kuzynki do fryzjera. No to siedzę w poczekalni (salon nie jakiś mega biedny, ciocia miała kasę, ale też nie jakaś ultra wysoka półka) i nagle do tej samej poczekalni wchodzi Atnoox Big Grin Przed wyjazdem do Białegostoku myślałem, że będę codziennie trafiał na kogoś sławnego, a to była pierwsza taka sytuacja po prawie 3 latach tam spędzonych. Cholernie się zestresowałem, oczywiście instynktownie najchętniej bym do niego od razu podbił i zaczął sobie robić z nim zdjęcia i tak dalej, ale scykałem / nie chciałem być nachalny, więc po prostu na niego nerwowo zerkałem co 2 sekundy, a on po prostu siedział i czytał jakieś pisemko. Po jakimś czasie moja kuzynka zaczęła płakać - próbowałem ją za wszelką cenę uspokoić, żeby nie zrobiła mi siary przy Atnooxie, ale ta ryczała i ryczała.

I nagle Atnoox wstał i do niej podszedł. Delikatnie ją pogłaskał i zapytał co jest nie tak. Ja powiedziałem, że prawdopodobnie jest głodna czy coś. No więc Atnoox odłożył gazetę, wziął na ręce moją kuzynkę, podniósł koszulkę i na środku salonu fryzjerskiego nakarmił ją piersią. Zajebiście sympatyczny facet.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Pain
Nowicjusz
14 Liczba postów:

06-01-2020, 0:04:17
Ty jesteś podziurawiony psychicznie

KRUL JEST TYLKO JEDEN
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Devilek Ms
Zaawansowany
59 Liczba postów:

06-01-2020, 0:17:25
Gracz wiele czasu spędzajacy w Tibii. Dużo się wypowiada, jestem na tak.

Dj Buch 700k+
Devilek Aka Knight 460k+ SPRZEDANY
Liczniki
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline xhaidishi
Młodszy Nowicjusz
10 Liczba postów:

06-01-2020, 0:22:17
Pamiętam to jak dziś, a w zasadzie nie pamiętam, bo było to dawno. Cofnijmy się do roku 2001, kiedy kandydat na ST miał 4 lata. Spotkaliśmy się w jednym przedszkolu przy ulicy Bohaterów Monte Cassino w Białymstoku. Będąc zagubionym dzieckiem, bez perspektyw na lepsze jutro usiadłam na dywanie, a Atnoox przyszedł do mnie z zabawką - był to pojazd straży pożarnej i zapytał czy się pobawimy.
On jako jedyny wyciągnął rękę do mnie, myślę że również będzie wyciągał rękę do nowych graczy na serwerze Smile.
Dorastając byłam brzydkim dzieckiem, gdy rodzice zobaczyli jaka jest sytuacja powiesili mi na szyi kiełbasę żeby chociaż przy się ze mną bawily. Niestety to nie pomogło, psy nie chciały się ze mną bawić..
Siedziałam i płakałam na osiedlu, aż usłyszałam znajomy głos "ej będziesz jeść tę kiełbasę?" - był to stary kolega Atnoox. Znajomość trwa do dziś. Takich ludzi ten serwer potrzebuje.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Ogoraz
Nowicjusz
24 Liczba postów:

06-01-2020, 0:26:17
Pamiętam, kiedy poznałem pana Atnoksa aka Damiana pod rosyjskim nazwiskiem. Było to wiosną 2015 roku. Wiosna jak każda inna, lecz wtedy coś się zmieniło. Wiedziałem, że moje życie diametralnie się zmieni, a może nie zmieni się wcale. Każdy dzień spędzaliśmy na serwerze razem. Na początku byłem ostrożny, nie udostępniałem poufnych informacji, lecz z biegiem czasu nabrałem do tego człowieka zaufania. Z biegiem czasu, kiedy nasza znajomość kwitła, zapoznał mnie ze swoją najlepszą tibijską przyjaciółką- Kamilą aka Pucka. Nie powiem, zdziwiłem się, kiedy poznałem tą kobietę. Jednak z szacunku do pana Atnoksa starałem się zaprzyjaźnić z jego najlepszą przyjaciółką. Lata mijały, przyjaźń kwitła i kwitła, aż doszło do tego, że zaczęliśmy się wymieniać zdjęciami. Niektóre z nich były to tak zwane nudesy. Myślę, że nudes jest największym dowodem zaufania jakim darzę tego użytkownika. Jest na tyle wiarygodny oraz szanowany na dzielnicy, że jest godny owej pozycji. Pozdrawiam.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Vinox
na co patrzysz?
3 837 Liczba postów:

06-01-2020, 0:51:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-01-2020, 0:55:09 przez Vinox.)
Zamykam bezsensowny temat, a właściciel postu dostaje % warn. Jeśli Pan dalej będzie robić takie tematy dalej, zostanie Pan ukarany Banem.

Cennik dobudówki domków
Konto VIP na forum
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Thread locked 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Forum Mazurski OTS
  •  Lite mode
© Mazurski OTS
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku
Send thread to a friend