05-01-2020, 23:51:31
Witam Szanownych Państwa!
Z dniem dzisiejszym tj. 05.01 przychodzę do Was z propozycją, która brzmi następująco:
Atnoox na Senior Tutora na MazurskimOTS.
W ostatnim czasie na serwerze przybyło dużo ludzi, są już obsadzeni młodsi tutorzy, jest też tutor, ale senior tutora nie ma.
Posiadam wieloletnie doświadczenie w grze, znam questy, a wyzwania nie są mi straszne! Jestem osobą dość rozpoznawalną można ze mną porozmawiać, pośmiać się, a gdy trzeba jestem tez poważny - myślę, że nowym graczom, którzy wejdą przyda się trochę takiej "rodzinnej atmosfery" jaką mam do zaoferowania. Ponadto jestem bardzo pomysłowy i jestem pewien, że moje propozycje wprowadzą na serwer jeszcze większy komfort rozgrywki niż dotychczas!
Od siebie mogę zaoferować: bronienie moich wyborców na SL Event, szeroki wachlarz pomocy potrzebującym.
Zajmę się również sprawą skazańca z GM Island dobrze znanego Wam Cześka!
Panie Vinox proszę o przemyślenie mojej kandydatury, a Was drodzy gracze o głosowanie na moją osobę!
RAZEM MOŻEMY WSZYSTKO!
Z poważaniem Atnoox.
Mazurski OTS Facebook

Przed wyjazdem do Białegostoku myślałem, że będę codziennie trafiał na kogoś sławnego, a to była pierwsza taka sytuacja po prawie 3 latach tam spędzonych. Cholernie się zestresowałem, oczywiście instynktownie najchętniej bym do niego od razu podbił i zaczął sobie robić z nim zdjęcia i tak dalej, ale scykałem / nie chciałem być nachalny, więc po prostu na niego nerwowo zerkałem co 2 sekundy, a on po prostu siedział i czytał jakieś pisemko. Po jakimś czasie moja kuzynka zaczęła płakać - próbowałem ją za wszelką cenę uspokoić, żeby nie zrobiła mi siary przy Atnooxie, ale ta ryczała i ryczała.
.