Czesc, mam dla was kilka propozycji.
1 moją propozycją będzie:
- dodanie cast system, na czym on polega:
- Medytacja czyli regeneruj swoją stamine w depo!
1 moją propozycją będzie:
- dodanie cast system, na czym on polega:
- Oznacza to że każdy gracz może oglądać jak grają inni gracze na naszym serwerze, do tego może on nadawać swoją własną transmisje z gry i dyskutować z widzami, działa to na podobnej zasadzie jak orginalne TibiaCast.
- Medytacja czyli regeneruj swoją stamine w depo!
- Chodzi oto, że na serwerze mazurskiOTS jest system staminy. Co za tym idzie? Wolniejszy EXP . W Medytacji będzie polegało to, że gdy stoimy w DEPO to nasza stamina będzie się tak jak by regenerowała czyli powiedzmy 30minut stania = 1h staminy albo i na odwrót. Dodam jeszcze żeby dodać kanał medytacja żeby sprawdzić ile czasu już medytujesz.
- moją propozycją będzie dodanie, m.in: Coś nie typowego, a zarazem może wam się spodobać.
Głównie w tej 2 propozycji chodzi mi oto żeby nie było monotonnego expienia do np 900k, 1050k, 1100 k itd to wymyśliłem coś na podobie ,,reborn systemu". Ale.. To nie będzie taki jakikolwiek reborn system. Tak jak wiecie na poprzednich edycjach był reborn system gdzie była osoba, która wbiła 2 reborny. W tej propozycji nie chodzi mi oto żeby wbijać 2,3,4 czy moze 20 rebornów. Gra powinna się ciągnąć dalej ale nie tym sposobem ,, lvl 391381313, 31939138548414 itd itd". Może każdy napiszę, że reborn nie ma sensu ale nudzi się gra jeżeli ma sie ,,49491491491 poziom". Według mnie reborn system, a zarazem coś w podobie do niego może jednak być OK tylko jeżeli go się w miarę zrobi. - Według mnie na rebornie powinniśmy dostawać nową profesję- Na rebornie EXP powinien być zmniejszony o 50% aby jednak ten exp był troszeczkę wolniejszy, ale! napiszecie, że od tego są EXP ringi i na to są wyjdzie. EXP ringi na rebornie można zablokować do jakiegoś poziomu powiedzmy 200k, a pozniej na rebornie nie można ich używać.- DMG powinno być zwiększone o 5/10%, a hp powinno zwiększać się zamiast np 15hp/lvl to te 2 hp/lvl więcej.- Dodanie nowych terenów wraz z QUESTAMI/expowiskami. - Aby gra nie była nudna też dodanie specjalnych misji, które byś sam nie wykonał tylko z pomocą innych osób.Pewnie napiszecie nic nie da teog reborn, aczkolwiek powiem wam tak:Grając na poprzedniej edycji gdzie wbiłem reborn grało mi się bardzo przyjemnie tylko jak wiecie reborn nie był do końca dopracowany, aczkolwiek w tej edycji może się zmienić. Bo w sumie wbicie REBORNA by skutkowało mniejszym EXPEM itd, aby cięzko bylo wbić ten 2 reborn. Jeżeli by ktoś wbił 2 reborn to na pewno nie po 1 miesiącu gry bo wątpie w to. A wraz z 2 rebornem exp by był zamiast 50% zmniejszony to teraz byłby zmniejszony o 80%.