• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Działy ogolne › Propozycje
« Wstecz 1 ... 11 12 13 14 15 ... 26 Dalej »

7.6 Domki

Ankieta: Czy jesteś za zwiększeniem częstotliwości sprzedaży domków?
Tak
28.57%
2 28.57%
Nie
71.43%
5 71.43%
Razem 7 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Thread locked 
Thread tools
Serwer 7.6 Domki
Offline scly
Nowicjusz
21 Liczba postów:

08-03-2018, 18:21:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-03-2018, 18:22:20 przez scly.)
Cześć.
Zastanawiam się, dlaczego Wy, jako administracja nie udostępniacie nam, jako graczom, możliwości wykupienia domków z wolnej ręki? Dlaczego nie ma żadnego wprowadzonego systemu, który raz na kilka dni sam automatycznie licytowałby domki? W city stoi ich tyle, że przy zbieraniu jagód szkoda na nie patrzeć. Przy temple są wykupione przez jakichś nonejmów, których system nawet w wyszukiwarce nie widzi. Tak naprawdę 90%,czy nawet 100% kupionych domków przez ostatni czas to domki z drugiej ręki, które krążą wokół graczy. Wychodzi na to, że domek to wielki przywilej, który można zdobyć jedynie w loterii organizowanej raz na rok, a znając życie i tak wszystkie nie będą zajęte przed kolejnym resetem. Chyba, że się mylę i jest większy zamysł tego działania, bo jeżeli tak to proszę mnie poprawić. 

Zatem wychodzę z propozycją o zwiększenie częstotliwość licytacji domków przez administratorów, bądź wprowadzenie automatycznego systemu licytacji. Jeżeli na tym przystaniemy, możemy w drodze rozmowy dojść do tego, na jakich zasadach będzie się to odbywało.

Pozdrawiam, Scaly.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline marcin192
Nowicjusz
14 Liczba postów:

08-03-2018, 18:38:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-03-2018, 18:42:36 przez marcin192.)
@Up. Domki w City powinny być normalnie sprzedawane, aczkolwiek nie w postaci !licytuj. Powinna być na stronie jak na A** gdzie można na stronie licytować bo śmieszne to jest, iż domki w City są sprzedawane za bardzo śmieszną cenne. Myślę, że przy takiej opcji na stronie domki by były sprzedawane myślę, że za bardzo dobrą cenne. A co za tym idzie? Tyg na licytacje domku byłaby spoko. A tak to albo ktoś nie ma czasu na takie licytacje albo coś i wtedy jakieś no name kupują domki za śmieszną cene, a dlaczego? Bo osoby, które mają dużą cenne wpakować w domek i są zainteresowane to nie ma ich bo nie mają czasu. Jestem za licytacją domków na stronię WWW. A co do konkursów to domki powinny być unikatowe.
@Moja propozycja dodanie:
- możliwość licytowania domków tak jak jest z POSTACIAMI! Smile
@Co do propozycji, jestem na TAK!

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Pretti Van
Nowicjusz
11 Liczba postów:

08-03-2018, 20:56:37
Jest dobrze jak jest. Info o licytacji jest ogłaszane mniej więcej tydzień przed i każdy kto chce coś kupić, ma czas na uzbieranie kasy. Dodatkowo każdy domek zostanie sprzedany za maksymalną cenę, a nie "kto pierwszy ten lepszy", za 5ng Big Grin

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Papa SM
Banned
144 Liczba postów:

08-03-2018, 20:59:50
Niech zostanie już jak jest niech ludzie się licytują o domki to więcej ng spadnie z serwera i więcej itemów będzie miało wartość

Pozdrawiam Smerf Smile

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Novi
Emeryt
2 051 Liczba postów:

09-03-2018, 1:07:15
Na mazurskim nigdy nie było komend typu !buyhouse itp.
Licytacje sa robione 2-3 razy w miesiacu i tak zostanie.. nie ma po co obciazac serwera dodatkowymi komendami. Nie po to była odchudzana mapa i usuwane niektóre "bajerancie" komendy, żeby teraz dodawać, niestety nie przejdzie.
Pozdrawiam i zamykam.

Licznik Odwiedzin:
monitoring pozycji
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Thread locked