Propozycja na przywrócenie npc Gamas.. MBP
Ostatnio na OTS gra coraz wiecej ludzi.
Z kazdym dniem coraz czesciej pojawia sie temat MBP!
Ostatnio na OTS gra coraz wiecej ludzi.
Z kazdym dniem coraz czesciej pojawia sie temat MBP!
npc Gamas
|
Propozycja na przywrócenie npc Gamas.. MBP Ostatnio na OTS gra coraz wiecej ludzi. Z kazdym dniem coraz czesciej pojawia sie temat MBP!
11-06-2017, 22:05:54
Moim zdaniem przywrócenie NPC to bd jedyna opcja do utrzymania graczy na otsie!!! Wiec teraz wszystko zależny od GM Azerbek. Mam nadzieje ze takie drobne wpisy pomogą ci podjąć decyzje. POZDRAWIAM ;D A w razie jak byś to czytał GM Azerbek daj nam jakiś znak odnośnie tego tematu.
TAK, TAK, TAK! Obiema łapami się podpisuje
Oczywiście jak to bywa w życiu tylko garstka graczy zagląda na forum, a z tego i tak tylko część ma konta. Co nie zmienia faktu, że w jest zainteresowanie w grze by móc posiąść ten potężny artefakt! DW: Nie pisałem posta pod postem, tylko osoba wyżej została zbanowana.
15-06-2017, 11:35:13
Seven <3 zapraszam do gry a co do mbp to sami wiecie ze caly balans opieral sie wlasnie na mbp ... a teraz 150 k ek nie wyrabia z 2 konorami .... takze przywrócenie mbp napewno urozmaici gre bo nie ma co robic
15-06-2017, 16:35:51
Czekamy na MBP coraz więcej graczy się pojawia. bez mbp niema co grac wydałem na sam pacc 150zl żeby kupić eq. xd
22-06-2017, 0:02:53
Pozycja NPC Games: 388,1453,6. Tak obrazowo to jest miejsce, jak wejdzie się w teleport na Magic Backpack Quest. Mam nadzieje, że jak wróci ten npc, to będzie można wykonać u niego quest na MBP, a nie pojawi się tylko "postać"
22-06-2017, 6:33:01
Twoja pozycja to: 388 1453 6 a obrazowo wyglada to tak http://mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=18333
22-06-2017, 8:49:12
A ja tak chodzę z nudy po mapce i do mbp brakuje więcej npc!!!! np: npc Mosgertus (na etero) BRAK! , npc Nekki JEST! , npc Królowa Maddi JEST! , npc Sand Man JEST! , npc Clocker JEST! , npc Pirate Jack JEST! , npc Pijany Jack JEST! , npc Eustachy (nie wiem czy jest) , npc Medrzec (nie wiem czy jest) !!! Wiec ja polecam Azerbek abyś pogadał z Vonoxem o tych npc i przywróćcie je. Dziękuje i Pozdrawiam. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |